Колко ви скочи разхода в последните задръствания?
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jerom написа:moleo написа:моя също е към 20 на 100 в задръстванията, тя колата как да загрее на първа и втора ?
абе с 20лв минавам 70 км хехе
Искаш да ми кажеш,че в задръстванията не ти загрява на 1ва и 2ра? Ходи си прегледай колата
Бе имах предвид, че от западен парк до Цум, като тръгна и ми е студена колата тя е загряла след 5 минути, но разхода ми е над 20, защото 1 час седя в задръстване. Ако излезна на дълго ми пада на 7.5 с климатик. В софия нямам горна граница 13 в студа средно
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Преди 10 години между всеки две произволни точки на София стигах за максимум 20-25 минути... А сега разхода не е правилно да се смята в литри/км, ами в литри/час... Миналия петък (сутринта около 9) минах не повече от 7 км за чудесното време от 73 минути и то хич не в най-централната градска част (от Плиска до началото на бул. Андрей Ляпчев - откъм Дървеница). А и задръстванията започват от доста по-рано - от преди 8 сутринта. Много ми е чудно какво ще е положението догодина около септември-октомври, все си мисля, че няма накъде повече. Но при положение, че в този град последните (десетки) години нищо положително не се прави по въпроса, а и няма изгледи да започне, май ще продължа да се учудвам.
едит: а, брабуса вече е споменал за литрите на час... Ама освен моторни лодки, така се засичат и селскостопанските машини. Бтв някой да иска броячи на моточасове - имам на прИмоция...
едит: а, брабуса вече е споменал за литрите на час... Ама освен моторни лодки, така се засичат и селскостопанските машини. Бтв някой да иска броячи на моточасове - имам на прИмоция...

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.......
12.5 на газ градско
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”