Колеги ПОМОЩ! B3 1.8 KR от къде датчик на "ХОЛ"

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Колеги ПОМОЩ! B3 1.8 KR от къде датчик на "ХОЛ"

Мнениеот intelman » Пет 09 ное 2007 16:20

Привет!
Сутринта се мъча да паля колата паднаха акумолатори и нищо почнах да търся проблема махнах дистрибуторната капачка и гледам отдолу буксата с кабелите към датчика на "ХОЛ" виси кабелите от към самия датчик паднали ... естествено го свалих цялото делко и го мъчих да го разглобя безуспешно отзад от към вала има за избиване едно "джелезу" излезна до някъде но се отказах понеже от самото делко изпопада половин кубик пласмаса и чаркаля предполагам от датчика ...
Не мога да намеря по кварталните морги никъде такова делко като го видят вдигат ръце и се чудят аджеба к`во е тва ... не се сещам къде може да се намери подобно нещо от морга или ново :roll:

Няма датчик на хол няма кола :(

пп: реших да сменя датчика на хол само понеже успях да го разчастя делкото ...

пп2: защо ли няма отговорили още ... ползвах търсачката попрочетох бая темички но никъде не се споменава къде може да се закупи подобно нещо предпочитам бош или там каквото слагат оригинално ... другия варянт е утре да обиколя София

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 09 ное 2007 20:36

Преди време търсих делко за Кр за едно приятелче, което се отказа в последствие да се занимава, но бях пуснал тема в купува и двама колеги ми дадоха телефоните си. В Купува обаче темите стоят по две седмици.
Преди три дни естествено ми се скапа харда на компютъра и изгубих цялата информация.
Дано намериш и сори за спама в темата ти!

Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот intelman » Съб 10 ное 2007 0:54

К.Одаджийски написа:Преди време търсих делко за Кр за едно приятелче, което се отказа в последствие да се занимава, но бях пуснал тема в купува и двама колеги ми дадоха телефоните си. В Купува обаче темите стоят по две седмици.
Преди три дни естествено ми се скапа харда на компютъра и изгубих цялата информация.
Дано намериш и сори за спама в темата ти!

Благодаря за съвета :)
Аз се отказах да търся цялото делко след като ми казаха че само датчика се продава отделно и ще търся само него :idea:

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Съб 10 ное 2007 1:47

Идея нямам дали търсиш нов или 2-ра употреба (разгледах темата много набързо понеже нямам много време а и е късничко).
Виж тук :
Елит Кар - 8335099,8335098 (единия винаги дава свободно и никой не вдига ама незнам кой от двата беше).Работят и събота.
Другото е автоморга - http://www.informatorbg.com/reclami/1020_1008_DEA_Express.htm
В тази морга има ужасно много неща и ако има проблем т.е. не работи можеш да си го смениш.Не гарантирам че имат каквото търсиш ама опитай.
Успех!

Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот intelman » Нед 11 ное 2007 12:37

Благодаря за помоща в неделя успях да си купя от "Ауто+" на Бул."Христо Ботев"
64,60 струва датчика на "Хол" без букса без плочка без нищо разпробих старите нитове и занитих този сега слизам надолу да сваля старата букса ... за съжаление няма да мога да го пробвам днес понеже нямаха семеринга на оста пускащ масло с размери 12,5х19х5 О-опбразния пръстен на корпуса се чудя дали да сменя :roll: дали се намира лесно този размер ? или навсякъде има ?

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 12 ное 2007 13:26

И аз имах същия проблем с датчика на Хол(даже и тема бях пуснал). От Ауто+ си го купих за същите парички и правих изпълнения по монтирането ! :wink:

Върни се в “Passat”