Спирачки
Спирачки
Какво ми се случи днес както си карам изведнъщ намалявам и о ужас педала трепери защо този АБС се вклчва при намаляване всичко съм мусменил накладки течност дори сам си трака сеедно спирам е ЖОКЕР брат помагайте 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Амчи то на голфовити немецът слага 2 вида АБС - преди 1995 и след 1995 -та.Тези дето са след 1995 са по-читави (марка АТЕ са).
Ама както и да е.
Щом АБС-ът се задейства,значи гумите блокират = извод - сложи читави гуми.
Ако не е това - диагностика в сервиз,за да ти кажат какво е,що е.
Спирал съм рязко от 160 км/ч до 0 км/ч,абс-ът се включи и работеше до 30-40 км/ч когато отпуснах малко педала на спирачките,с гуми 195.Уникално готина система за обикновени шофьори като мене.
Ама както и да е.
Щом АБС-ът се задейства,значи гумите блокират = извод - сложи читави гуми.
Ако не е това - диагностика в сервиз,за да ти кажат какво е,що е.
Спирал съм рязко от 160 км/ч до 0 км/ч,абс-ът се включи и работеше до 30-40 км/ч когато отпуснах малко педала на спирачките,с гуми 195.Уникално готина система за обикновени шофьори като мене.
-
- Автомобил:
- Двигател:
novia написа:Благодаря за бързата намеса но като няма какво да кажеш замълчи моляте

Ми хуу де,виж си датчиците,гривните с дупките колело по колело.Провери си сигналите на датчиците,съпротивленията им,виж дали гривните не играят свободно,виж си ел.мотора на АБС-а.Как да ги видиш - ще кажеш,че не можеш,значи си за сервиз.
Ето ти конкретен отговор.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”