Сиджи здравей, ние с теб се познаваме, но това няма значение .... за всички тук искам да поясня, че наистина ти си първия който започна да се занимаваш с оптичен тунинг /а забравих имаше 1 инж. дето правеше 1 кола София, но когато отидох при него да му покажа моя рисунка, пича от възвишението на неговото велико творение ми обясни как ний плебеите нищо не разбираме от изкуството му .... неговата кола, в стил самоходна бояджийска стълба/.....
много хора бяха при теб чираци и после направиха собствен бизнес... но Вашите личните взаимоотношения не /Ни/ ме интересуват. Трудно е да пробиваш първи.....изяде доста лайна докато намериш правилната посока /ако въобще има такава/..... аз лично ти желая успех!!!
Сега на въпроса, който ти зададе. Купувал съм много спойлери за "костенурка", но честно качеството им бе лошо , просто не лягат по капака и т.н..резултата е, че вече и незнам къде ти е работилницата. Проблема с цените е голям в БГ, всички искат, но едва 10 % могат да си го позволят. Аз лично много искам да има собствени разработки, а не сваляни от др. теркове неща,тоест идвам с рисунка и ти я правиш, разбира се знам , че е скъпо, знам и че у нас още не може да стане, защото тези които идват при теб /вкл. и аз/ не могат да си го позволят, но ми се иска.
Сега незнам какво е качеството на продаваните стоки, но в човешките страни тази дума не съществува, там качеството е ясно и не може да бъде лошо, това което се коментира е кога може да стане и колко струва.
ОТЗИВИ ЗА: SIGI TUNING CENTER # SOFIA #
-
- Автомобил:
- Двигател:
- GT_power
- Автомобил:
- Двигател: 1.8T
Аз досега съм си купувал дребни неща от Sigi, не цели брони или решетки за да мога да говоря за качеството им. Но ето с тази тема Sigi ме спечели отново
Никой досега не е искал откровено мнението и съветите на клиента и въпреки че някои от вас му отговарят доста грубо, човека е любезен и внимателен към всички. Това досега не съм го срещал никъде - нито по магазини нито по сервизи (вчера ходих в един доста известен сервиз и когато реших просто да попитам нещо, монтьора ми се изрепчи, че като съм знаел много що съм дошъл а не си го направя сам
: ) както и при конкуренцията Вили дизайн, където като отидох, 3ма души си разглеждат някакво списание а аз вися като закачалка и чакам някой да ми обърне внимание.
Затова ЕВАЛА за отношението, а всичко друго се оправя с пари и натрупания опит

Затова ЕВАЛА за отношението, а всичко друго се оправя с пари и натрупания опит

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах един мотор Honda NSR125RP и преди 3г паднах с него и спойлерите се счупиха отидох при Сиджи него лично съм го виждал но тогава той не беше там а неговите работници и ги попитах имат ли спойлери за Хондата а те ми отговориха"докарай колата ще измислим нещо че напаснем" -доста голям професьонализъм и познаване на марките и модели мотоциклети и автомобили 

Smqh
Колеги тея от SI GI са обсолютни лъжци,ноември месец ходих в работилницата им в горубляне за да си търся голяма вежда за фаровете на калибра и пи4овете там ми сервираха цена 40 кинта
: ,след което аз им се исмях и си тръгнах.На илиянци си я взех за 25лв.с малко пазарене разбирасе.Та значи от скоро съм собственик на ГТИ 3 и много се зарадвах като про4етох 4е са намалили цените на артиколите и веднага се литнах да проверя цената на същата вежда само че за голф 3.Бях много разочарован като видях ,че цените са си същите,по 40 кинта и 30 лв.за малки веждички само за фаровете които същите на илиянци са по 10 лв.Сиджо осъзнай се бе човек,40 лв за някъква си смешна лайсна над фаровете,та това ми е една четвърт от заплатата бе,представям си ако искам да си сложа цяла броня,сигорно 6те трябва да си продам колата за да си я купя.Вие какво намаление правите,първо увели4авате цените за по месец и после ги връ6тате обратно,и айде народе на голямата разпродажба хи хи хи
.

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ре
Аз от скоро имам Голф, но за БМВ съм купувал, производство на Сижи, и оригиналния М-пакет за Е36 (предна броня, прагове и задна добавка) и този за Е36, който имитира Е46 М3 и съм много доволен. В сервиза майстора каза, че почти не са напасвани. Искам да кажа на Сижи, че 3-тото Е36 му поръчах оригинален М-пакет стил Е46 М3 от Ригер (за справка може да видите снимките му в www.bmwpower-bg.net потребител:SkyWalker), и без да се надува излишно неговата броня ми хареса повече, т.като тази на Ригер няма завивка при подкалника. А ако си мислите, че изработката на Ригер е перфектна много се лъжете! Пример: Ригер твърдят, че без проблем се монтират оригиналните халогени от Е46 М3, което не е така, защото беше нужно напасване (халогените са доставени заедно със стойките от Камор Ауто близо 600 лв.). И още нещо Имам чисто нова Ригер броня за Ауди стил РС4 за старата А4, която се оказа, че няма да използвам. Ако се интересуваш се продава за 380-400 лв. ти знаеш колко струва всъщност. Може да се разберем и за бартер за твои неща защото сега ще тунинговам един Голф 3!!! 0888013621 Ангел
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ОТЗИВИ ЗА: SIGI TUNING CENTER # SOFIA #
sigi_tuning написа:Какви са ви впечатлениата за тази ф-ма. А ние ще отговорим на всички ваши въпроси.Разбрахте ли за ГОЛЯМОТО НАМАЛЕНИЕ на цените вече????
впе4атленията са ми абсолютно негативни

как може елементарен детайл,като мигла за фарове (голф2)да е толкова крив(над десния фар).купих една от вас и една от Божков(ломско).в момента имам 2 криви мигли в мазето за които съм дал 40лв.
интересувам се отдавна и ви помня отдавна

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
SkyWalker написа:Май само аз съм доволен от него
и аз съм доволен само че ,когато отидох за последно да ми сложат вежди на калниците беше трагедия -дадох 20лв. за 10 минути работа след което аз преправях 1 ден защото беше сложено с гъза си извода е
П.П. Сиджо пичовете ти работят добре само ако и ти си там да ги контролираш иначе всичко е през пръсти повярвай ми
Стефан
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ОТЗИВИ ЗА: SIGI TUNING CENTER # SOFIA #
sigi_tuning написа:цените
И цената има значение, но поне за мен на първо място винаги е качеството... Само с ниски цени не ми се вярва да успеете...

Купувах прагове преди 1 год-АД НЕЗНАМ КВИ ГИ ВЪРШИТЕ ХОРАТА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ БЕ ЕЙ-НЕМА ТАКИВА БОКЛУЦИ-КРИВИ,НАПУКАХА СЕ Не ме интересува на кое масто и на коя сцена сте но сте -АБСОЛЮТНИ СМЕШНИЦИ И АМАТЬОРИ-за парви пат НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА СИЛНИТЕ ДУМИ!
дА НЕ ГОВОРИМ ЗА "МАЙСТОРИТЕ" ВИ В "монтажните ви" Не се сърдете но това според мен а и според по-горяма част от познатите ми в форума а и изван него са на саштото мнение -даже по зле-Тая тема си е чисто за заключване с единодешно мнение SI GI -ЖАЛКИ АМАТЬОРИ

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Ами лично аз..... преди около 1 година си закупих на СиЖо решетка и вежда за голфето. Просто не ми хареса , защото решетката не влизаше както трябва , а пък веждата беше доста крива .
Обаче пък в сряда ходих до СиЖо и взех вежда за Астра на един приятел , няма да си кривя душата , ИДЕАЛНА е . Права е и си ляга перфектно на колата. Та съотношение цена - качество .... според мен е идеално , поне за това което онзи ден купих.
Обаче пък в сряда ходих до СиЖо и взех вежда за Астра на един приятел , няма да си кривя душата , ИДЕАЛНА е . Права е и си ляга перфектно на колата. Та съотношение цена - качество .... според мен е идеално , поне за това което онзи ден купих.