колеги предстои ми смяна на задните лагери някои ако може да каже с две три думи как става дали щте мога да се справя сам и колко горе долу ще ми струва
благодаря предварително
смяна на задни лагери на г2
- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- SBobi
- Автомобил:
- Двигател:
колега мисля че няма да имаш проблеми да си ги смениш сам!Мисля че всеки малко грамотен и разбиращ от автомобили ще може да ги смени! Лагерите не са скъпи мисля че са около 11 - 12 лв от едната страна(те са 2 лагера външен и вътрешен и така си се продават и това им е пакетната цена)! Нищо не се избива както е отпред на главина!Лесно падат и лесно се слагат! Разглабяй и сменяй!Успех
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лесно се сменят с изключение ако не се закучи нещо.
сваляш спирачния апарат(това за дискове отзад за барабани не знам)
той е на 2 болта шестограм(голямо удряне беше при мене)сваляш диска
махаш стари слагаш нови , гресираш обилно натягаш ги(ама не с тръбния ключ колкото можеш)гледаш да обереш луфта ама и да си има инерция колелото.покарай известно време (ден два) виж ако има нужда от още натягане си ги натегни.а най-добре иди някъде да ти ги сменят.
потърси си само че хубави лагери
аз търсих на лемфьордер ама не намерих и земах Фаг.колко са хубави незнам ама е 25 лв за едното колело
2 лагера са и ти ги дават със семеринга грес шайби и всичко което ти трябва.
сваляш спирачния апарат(това за дискове отзад за барабани не знам)
той е на 2 болта шестограм(голямо удряне беше при мене)сваляш диска
махаш стари слагаш нови , гресираш обилно натягаш ги(ама не с тръбния ключ колкото можеш)гледаш да обереш луфта ама и да си има инерция колелото.покарай известно време (ден два) виж ако има нужда от още натягане си ги натегни.а най-добре иди някъде да ти ги сменят.
потърси си само че хубави лагери

2 лагера са и ти ги дават със семеринга грес шайби и всичко което ти трябва.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”