Преди време ме блъснаха, леко.
Ето и снимки на колата - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190957
Гредата е огъната но съвсем леко, няма усуквания. Не успявам да намеря предна лява врата с цял прозорец, имате ли представа дали може тази да се изправи, доколкото може да се каже от снимките де.
Намирам предна лява врата но с триъгално , прозорче
а, не с цяло стъкло . Казаха ми че може прозорчето да се махне и да се сложат уплатненията от старата врата - някои да е информиран дали може да се направи този номер....
BTW: Знаете ли някои добър тенекеджия в София ????
Изправяне на врата - възможно ли е ???
- stormbringer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изправяне на врата - възможно ли е ???
Последна промяна от stormbringer на Съб 10 ное 2007 14:08, променено общо 1 път.
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stormbringer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да се оправи.
Видях как изпънаха така ударена врата на Крайслер (някакъв си). Човека никъде в България не успя да намери такава врата. Единствено от официалния представител и самата врата беше с четерицифрена цена.
Но ако питаш мен си купи или самата ламарина на варата или цяла врата -предполагам, че ще е по-евтино от колкото изпъването.
Ако някой се реши да я изпъне, поразпитай първо как работи, че вследствие на някоя копка да не падне 5 кила кит на улицата.
Видях как изпънаха така ударена врата на Крайслер (някакъв си). Човека никъде в България не успя да намери такава врата. Единствено от официалния представител и самата врата беше с четерицифрена цена.
Но ако питаш мен си купи или самата ламарина на варата или цяла врата -предполагам, че ще е по-евтино от колкото изпъването.
Ако някой се реши да я изпъне, поразпитай първо как работи, че вследствие на някоя копка да не падне 5 кила кит на улицата.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- stormbringer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”