Браво, уникална джета, ентусиазмът ти е заразителен.... Съжалявам, но не намирам думи, за да опиша възхищението си....
Между другото във Варна има и една зелена джета, с бял интериор, и тя хваща окото...
Още веднъж БРАВО!
Проект Calipso 2.8 VR6 ново на 55стр.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
още веднъж благодаря за мненията Ви !!!!! Щом я харесвате ще има още снимки !
В момента е поразглобена вътре и затова не съм правил снимки ....
Търпи развитие колата
Прозорците днес ги раздвижих без да въртя
замислени са доста работи още да се правят но като са факт ще пиша/пускам снимки ...
Stefan братле тея коли радвам много но рядко се продават ..... Не съм я правил да я продавам ,
В момента е поразглобена вътре и затова не съм правил снимки ....
Търпи развитие колата

Stefan братле тея коли радвам много но рядко се продават ..... Не съм я правил да я продавам ,
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus нека завиждат ... да видят че в България има хубави коли ( дори по хубави от техните ) Заради тази кола може да разберат къде е България и може да дойдат да я поснимат за етикет като правят нещо да гледат как се прави
alpine ЕВАЛА за ентусиязма с който си постигнал тази перфектно изглеждаща кола. На мен ми се иска така да си направя Голф 2.. но нямам възможността която ти си имал
БРАВО !

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Джета
На живо колата е още по яка.Доставя голямо удоволствие на всички които малко или много разбират за какво става въпрос.Трябва много вкус,труд,нерви,търпеие, и още един куп неща за да постигнеш подобен резултат.Поздрави,колега тези дни ще се чуем
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
-Maxxx- написа:Наистина е достойна за Немско списание!!! Но все пак попаднат ли ти от някъде Rallye маска и фарове, вземай без да се замисляш...
п.п. Тъй като никой не съм видял да пита, смятам аз да го направя... Колко ти стъпа всичко до тук... с джантите и всичко ....
С тази муцона ми харесва доста ...

За това колко е стъпало да кажем малко под очакванията ми

Bose

Днеска се борих с прозорците , на колата са , работят само едно копче ми трябва защото на едното му е изгоряла едната степен(или само сваля или само вдига , зависи как са вързани кабелите ) Ако някой има да казва