Начини/трикове за предпазване от паяк?
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Начини/трикове за предпазване от паяк?
Винаги съм се чудил дали има някакви трикове да се надхитри паяка. Примерно ако се навърти крайно ляв или крайно десен волан, дали няма да се затрудни слагането на скобите на гумите дето вдигат колата и съответно да не могат да я вдигнат
... А ако се спре плътно до бордюр, дали има ефект ? Дано темата да е полезна и се развие дискусия 
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ако си с мерцедес ПЪЛЕН ЛЯВ до десен бордюр.. като им знам рейките .. нека да видя как ще го вдигне
ще е забавно..
П.П. в бургас видях как неможаха вдигнат ауди 80.. щото имаше нещо в багажника и вдигаха цялата кола без задницата и
тя просто не мръдна
тоя кво имаше в колата бях потресен направо
другия вариянт е като на гурко дето беше спрял един мерцедес на аварийни посредата на пътя.. дойдоха, вдигнаха го.. после пак дойдоха и го оставиха на същото място посредата на пътя
П.П. в бургас видях как неможаха вдигнат ауди 80.. щото имаше нещо в багажника и вдигаха цялата кола без задницата и
другия вариянт е като на гурко дето беше спрял един мерцедес на аварийни посредата на пътя.. дойдоха, вдигнаха го.. после пак дойдоха и го оставиха на същото място посредата на пътя
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:много плътно до висок бордюр...
но пак ше т сложат скоба
На един съсед му вдигнаха колата и така. Беше я спрял максимално близко (даже му бяха опряли гумите в бордюра), ония го хванаха за десните (свободните), вдигнаха колата от едната страна на 2 гуми, извлачиха я леко, свалиха я, хванаха я за вече свободните гуми и си я взеха. После имаше счупен лагер на макферсон, тампон, шарнир и болт на главината
Мойта лично са се опитвали 3 пъти да я вдигат без успех. Защото съм с 5см фланци и при пълен ляв или десен гумите влзат толкова навътре, че няма как да вкарат ония работи.
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
така ако в софия не спираха и не паркираха акто олигофрени някои хора, трафика ще е с поне едно 30% по облечен ако не и повече но и общината тая синя зона я нацвъка навсякъде, просто трябва да се забрани почти навсякъде паркирането в центура това подобие на град софия, центъра е 2 на 2 километра кво толко ще ни стане да ходиме пеша
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”