Тази тема е достатъчна да се види нивото и манталитета на хората в България. А ако държавата си вършеше работата - например от "Паркинги и гаражи" да вдигат тези коли, нямаше да има толкова злоба и проблеми. За съжаление държавата ни е такава...
Действия при кретенски спрял индивид
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ги оправям тези. Като подпреш задната джанта или предната броня. И така тънко и леко даваш газ докато запалиш гумите и ги паркираш на средата на платното. След което ти си излизаш спокойно пък който е паркирал как не трябва да му мисли.
Поне с голф 2 не дава никакви дефекти по бронята ти. Само по калниците на другата кола. За по новите не знам. Малко ме съмнява.
От това по цивилизовано не съм намерил досега. Институциите мълчат, пък ти си чакаш 5 часа докато някой се сети да си разкара колата.
И в същото време може да се окажеш без работа докато някой си пие кафето отсреща и не миссли че е запушил 5 коли.
Ама то така е тука. Без да пречиш ще те вдигне паяк. А като си запушил цял гараж хич им не пука. 
От това по цивилизовано не съм намерил досега. Институциите мълчат, пък ти си чакаш 5 часа докато някой се сети да си разкара колата.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Действия при кретенски спрял индивид
Знае ли някой колко струва автоматично антипаркинг устройство с дистанционно управление (вдигане/сваляне) и можете ли да ми препоръчате фирма? В интернет има, но никъде не пишат цени... затова питам... иначе по темата - повечето коментари са несериозни... пълно е с олигофрени и няма начин да накараш всички да не ти запушват гаража - олигофренът си е олигофрен!.. а след като е спрял, неудобството и конфронтацията са неизбежни... затова си мисля, че най-ефективния начин е да им попречиш изобщо да имат възможност да спрат там... лошото е, че е скъпичко, ама нервите цена нямат!...
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
www.kato-idiot.com
много ефикасни.
досега никой не е повтарял да спре като го облепя...
избираш стратегическо място, забърсваш с парцалче акуратно и лепиш внимателно, като старателно изкарваш въздуха. с любоффф... нема махане...
на една фиеста залепих 2-единия още си го носи и паркира далече...

много ефикасни.
избираш стратегическо място, забърсваш с парцалче акуратно и лепиш внимателно, като старателно изкарваш въздуха. с любоффф... нема махане...
на една фиеста залепих 2-единия още си го носи и паркира далече...

-
kiril_bulgaria
- Автомобил:
- Двигател:
Колегите от Пежо Клуб са разработили тази тема, не искам да повтарям тях, по-добре я прочетете.
Викайте КАТ като Ви запушат!
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=5&t=28720
Викайте КАТ като Ви запушат!
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?f=5&t=28720
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
ами това с КАТ не ми се вярва, освен това едва ли ще дойдат бързо... а тия лепенки са добри, но то не са 2-ма 3ма да ги откаже човек... олигофрени/кретени/идиоти има колкото си искаш...
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
Абе колега, що поне да не се опита?!? Като чета не са двама трима и потърпевшите...
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
абре виж някой познат или съсед с джип и работата готова. Закачате го и то жип-а ще си го изтегли на метри встрани, пък и може да му повредите я съединител я скоростна кутия да знае за следващия път.
- wizardone
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:http://www.kato-idiot.com
много ефикасни.
избираш стратегическо място, забърсваш с парцалче акуратно и лепиш внимателно, като старателно изкарваш въздуха. с любоффф... нема махане...![]()
![]()
![]()
на една фиеста залепих 2-единия още си го носи и паркира далече...![]()
Виждал съм точно два форумни голфа с тези лепенки

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”