В другата тема за амортесьори не видях това което най-много ме нтересува, та да си питам отделно.
Май ще трябва да сменям предните. Знам че Билщайн, Сакс и Монро са много добри, ама цените хич не ме кефят.
Някой има ли впечатления от http://www.gabriel.com/ и от Kayaba?
Амортесьори за Голф 2
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
Пробвай с KYB, аз си смених оригиналните с такива и съм доволен...цената им е прилична а единствения недостатък, който имат е, че са малко твърдички, но пък от друга страна това не е чак толкова лошо...струваха ми около 45 лева/бр...
Карам с тях от около година и колата е осезателно по стабилна в завои.
mitko66 написа:Пробвай с KYB, аз си смених оригиналните с такива и съм доволен...цената им е прилична а единствения недостатък, който имат е, че са малко твърдички, но пък от друга страна това не е чак толкова лошо...струваха ми около 45 лева/бр...
Само пълнители ли смени?
А трябва ли да сменя и четирите наведнъж или мога само предните?
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
аха...само пълнителите...
Можеш да смениш само предните, разбира се-номерът е да се сменяват по двойки (предни и задни) не можеш да си смениш например преден ляв и заден ляв ! Е не , че не можеш, но резултата ще е мани-мани...
Моите задни са о.к. и затова смених само предните-при теб не знам как стоят нещата...
Можеш да смениш само предните, разбира се-номерът е да се сменяват по двойки (предни и задни) не можеш да си смениш например преден ляв и заден ляв ! Е не , че не можеш, но резултата ще е мани-мани...
Моите задни са о.к. и затова смених само предните-при теб не знам как стоят нещата...
mitko66 написа:аха...само пълнителите...
Ами точно така стоят. Предните са ми протекли но на теста ми казаха че десния само е зле. Кофтито е че в този случай са различни и е по-добре да ги сменя.
Задните ми също били тръгнали, но са сухи и равномерно износени, та засега няма да ги пипам
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
за кайаба имам само лоши отзиви!
едно приятелче си сложи на ауди 80 въпреки че го преследвах до последно за билщайн ама не!
и сега след година-година и половина -айде отново...
кифли са и не струват.
ако колата е за продан-може щото са най евтините ама за тебе ли е...
слагай билщайн-ще забравиш за тоя проблем форевър. карал съм ги и ти казвам че са невероятни-струват си всяка стотинка човек!!!!!!!
едно приятелче си сложи на ауди 80 въпреки че го преследвах до последно за билщайн ама не!
и сега след година-година и половина -айде отново...
кифли са и не струват.
ако колата е за продан-може щото са най евтините ама за тебе ли е...
слагай билщайн-ще забравиш за тоя проблем форевър. карал съм ги и ти казвам че са невероятни-струват си всяка стотинка човек!!!!!!!
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
ай и аз малко да поплеща тука
на г3-то си сложих 4тири билщайнки и бях много доволен много твърдо и стабилно возеха . съпер ме изкефи
МОНРО-то един приятел кара вече 2ра година Ауди 90 купе с такива без грам да се е оплакал от тях
баща ми на г2-то си сложи сакс и за една година му заминаха !
накарах го да си купи тия KYB зе ги по 60 /65 парчето вече мина година без никви проблеми и вози страшно като танк
ама аз така обичам !
п.с. говоря за газови !
на г3-то си сложих 4тири билщайнки и бях много доволен много твърдо и стабилно возеха . съпер ме изкефи
МОНРО-то един приятел кара вече 2ра година Ауди 90 купе с такива без грам да се е оплакал от тях
баща ми на г2-то си сложи сакс и за една година му заминаха !
накарах го да си купи тия KYB зе ги по 60 /65 парчето вече мина година без никви проблеми и вози страшно като танк
ама аз така обичам !

п.с. говоря за газови !

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”