А спомяте ли си случаите с циганите които си хвърляха децата пред коли и автобуси не се знае дали тва не е някой пореден такъв случай или просто самоубийство
Много жалко.Много е гадно като се заледи пътя особено на шофьорите на по-тежките машини.Но все пак няма извинение за шофьора.
След свършен факт няма какво да се каже освен лека му пръст на детенцето
Докато няма достоверна информация как е станало и кой е виновен не може да съдим никого ! Всички знаем че има маса пешеходци които заслужават след като успееш да ги спасиш да слезеш и да ги размажеш от бой та следващия път поне малко да се оглеждат и да си свалят слушалките на MP3 то докато се разхождат по диагонал на пътя на място където НЕ СЕ ПРЕСИЧА ! Също така знаем че децата нямат спирачки,но и шофьора не е бог за да предвиди кога някое хлапе ще изскочи от нищото и ще реши да пресече на 2м. от движещ се 15 тонен автобус !
Стига.,... не винаги шофьора трябва да е виновен.. ей на днес... излизам от паркинга, тръгвам към работа.. улица голяма назтоварена.. таман бия втора.. гледам едно хлапе.. 5-6 години.. момиченце.. се затърчало и се закова на ръба на тротоара...
само.. 2-3 секунди след него.. майка му .. и го "храни" нещо.. аз спрях.. 10 метра преди него...и чакам патката/майка му/ да го хване за ръка,....
така както му нарежаше.. детето си побягна на 10 метра пред нея... този път по тротоара... в крайна сметка не го хвана за ръка..
Е ся, да ме прощават.. ама как може да не държиш детето за ръка движейки се по тротоар на натоварена улица?
Ами ако бях 10 метра по-надолу... и нямах време за реакция?