Нова Жертва в близост до АвтоГарата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
stoqn_g60 написа:какво ли им е на родителитеDrugiaBliznak написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:детето починало ли е ?
за жалост...на място...БОГ да им дава утеха
А спомяте ли си случаите с циганите които си хвърляха децата пред коли и автобуси
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Докато няма достоверна информация как е станало и кой е виновен не може да съдим никого ! Всички знаем че има маса пешеходци които заслужават след като успееш да ги спасиш да слезеш и да ги размажеш от бой та следващия път поне малко да се оглеждат и да си свалят слушалките на MP3 то докато се разхождат по диагонал на пътя на място където НЕ СЕ ПРЕСИЧА ! Също така знаем че децата нямат спирачки,но и шофьора не е бог за да предвиди кога някое хлапе ще изскочи от нищото и ще реши да пресече на 2м. от движещ се 15 тонен автобус !
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Нова Жертва в близост до АвтоГарата
Стига.,... не винаги шофьора трябва да е виновен..
ей на днес...
излизам от паркинга, тръгвам към работа.. улица голяма назтоварена..
таман бия втора.. гледам едно хлапе.. 5-6 години.. момиченце.. се затърчало и се закова на ръба на тротоара...
само.. 2-3 секунди след него.. майка му .. и го "храни" нещо..
аз спрях.. 10 метра преди него...и чакам патката/майка му/ да го хване за ръка,....
така както му нарежаше.. детето си побягна на 10 метра пред нея... този път по тротоара... в крайна сметка не го хвана за ръка..
Е ся, да ме прощават.. ама как може да не държиш детето за ръка движейки се по тротоар на натоварена улица?
Ами ако бях 10 метра по-надолу... и нямах време за реакция?
ей на днес...
излизам от паркинга, тръгвам към работа.. улица голяма назтоварена..
таман бия втора.. гледам едно хлапе.. 5-6 години.. момиченце.. се затърчало и се закова на ръба на тротоара...
само.. 2-3 секунди след него.. майка му .. и го "храни" нещо..
аз спрях.. 10 метра преди него...и чакам патката/майка му/ да го хване за ръка,....
така както му нарежаше.. детето си побягна на 10 метра пред нея... този път по тротоара... в крайна сметка не го хвана за ръка..
Е ся, да ме прощават.. ама как може да не държиш детето за ръка движейки се по тротоар на натоварена улица?
Ами ако бях 10 метра по-надолу... и нямах време за реакция?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”