Pioneer DEH-3700MP
Pioneer DEH-3700MP
Pioneer DEH-3700MP Както знаете свети зелено а аз съм направил всичко да свети червено.Въпроса ми е: може ли да се сменят лампи,диоди в него да свети червено.Моля помогнете да не го отварям и взимам ако нестава.Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Иначе и самичък може да си го направиш, стига да имаш необходимото оборудване...приятелят ми се занимава със сервиз на GSM-и и затова има всичко необходимо...иначе е малко тресене, защото диодите са много малки и са за повърхностен монтаж (SMD) и е много трудно да ги отпоиш с обикновен поялник без да прецакаш платката, пък за запояването на новите да не ти говоря 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
mad_doctor написа:Иначе и самичък може да си го направиш, стига да имаш необходимото оборудване...приятелят ми се занимава със сервиз на GSM-и и затова има всичко необходимо...иначе е малко тресене, защото диодите са много малки и са за повърхностен монтаж (SMD) и е много трудно да ги отпоиш с обикновен поялник без да прецакаш платката, пък за запояването на новите да не ти говоря
Тези за повърхностен монтаж предполагам имат същите характеристики като другите?
Ако е така то предполагам трябва да се вземе в предвид и разликата в консумацията на светодиодите в зависимост от светлината в която светят.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разликата между зелените и червените е нищожна, попринцип дори червените работят на малко по-ниско напрежение от зелените, така че даже ще светят по-силно...проблем може да има ЕВЕНТУАЛНО само със сини и бели, защото те работят на по-висок волтаж, но аз досега съм видял няколко касетофона сменени със сини и няма проб, свети си ексра.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”