проблем с алармата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
martinvera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

проблем с алармата

Мнениеот martinvera » Нед 11 ное 2007 14:14

Здравейте,
В петък отиваме да застраховаме колата - КАСКО и на огледа момчето вика сега да видим алармата и отключва и алармата не включва нали се изключва с ключа ама ония калъф вика не ти работи. ама предните три години работеше (нещо ме вози яко). Това е фабричната аларма и ако отвориш багажника или предния капак работи ама като оключиш вратата се изключва , а и колата е с пълно централно.
Кажете какво да правя за до ми признач риск кражба, че да дам 100лв за втора !!!!!!!???????? аларма и Втори имобилайзер на кола 95година малко е тъпо. а аларма за 50лв само да пищи пред калъфа не искам.

Даите съвет.

Колата е СЕАТ КОРДОБА GLX 95год - 1.4MI ABD

А има и друг проблем с големия ключ с бутоните за централното двигателя не пали и по точно пали и след това гасне, проблема е с чипа ама незнам дали само със смяна на батерията ще се оправи или бещо се е бъгнало, клюа не е ползван май въобще откакто е купена колата преди три години

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Нед 11 ное 2007 16:35

Иди при някои добри алармаджий...дано разрешат проблема ти.

Успех :wink:

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пон 12 ное 2007 8:31

ако алармата има имобилаизер -оттам не пали и двата проблема при алармаджия

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пон 12 ное 2007 10:27

anonimko написа:ако алармата има имобилаизер -оттам не пали и двата проблема при алармаджия

Абе хубаво го пращате човека все при алармаджии. Моя, който ми слага алармата пък беше вързала сирената с 2 свински опашки за жилото на съединителя.... После майстора който ми сменя жилото вика аве там не требва нищо се слага тоз е малоумен може ли на нещо което се движи да си вържеш ти сирената бе .... :). Та и там вика най-вероятно ти е заминало жилото... .
Аман от майстори и алармаджии ...

Колега как така отваря врата без да се пусне алармата ... Я пробвай да заклучиш с отворен прозорец и след това да я оклучиш като дръпнеш нагоре онъй там и тогава ако не сработи при отваряне на врата слагай друга аларма!! Възможно е при отклучване да с клуча да се спира сама алармата. А е възможно и ботона на врата да ти прави някакви мизерии...
Е на мен оня ден си карам и в копето плафона постоянно свети като е на положение, че трябва свети само ако е отворено нещо.. Оказа че ботона на преден капак се е саморазвили от вибрациите.... Ма кой да сложи контра гайка там ей майстори, майстори...

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пон 12 ное 2007 17:41

Lizard написа:
anonimko написа:ако алармата има имобилаизер -оттам не пали и двата проблема при алармаджия

Абе хубаво го пращате човека все при алармаджии. Моя, който ми слага алармата пък беше вързала сирената с 2 свински опашки за жилото на съединителя....
да не си я слагал на ботевградско моята свирка вече не е там :twisted: ремонт по жилото и ай на първия неподвижен обект и тетака

martinvera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот martinvera » Пон 12 ное 2007 18:16

Благодаря колеги, така и 6те направя, ще отида на алармаджия но наблизо, срещу София ленд
Тя алармата е фабричната и номера с прозореца не става пробвах на предна и задна врата не бачка, но на багажника ако отключа само него не отключва цялата кола а само него и тогава работи добре при това,
може и дано да се бъгнала на вратите че не ми се слага друга която ще е за 50-60лв за да мина на застраховката.
Поздрави на всички и сте мога точни както и предния път когато ми се наложи да питам за съвет

martinvera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот martinvera » Пон 12 ное 2007 18:20

Благодаря колеги, така и 6те направя, ще отида на алармаджия но наблизо, срещу София ленд
Тя алармата е фабричната и номера с прозореца не става пробвах на предна и задна врата не бачка, но на багажника ако отключа само него не отключва цялата кола а само него и тогава работи добре при това,
може и дано да се бъгнала на вратите че не ми се слага друга която ще е за 50-60лв за да мина на застраховката.
Поздрави на всички и сте мога точни както и предния път когато ми се наложи да питам за съвет
spam А и днеска 12.11.2007 дължа големи извинения на пича с VW VENTO син с регистрация с Т, за кофти засечката която му направих. Виновен бях и добре че беше сменил гумите и тои и аз.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”