какво открих за чистачките...
какво открих за чистачките...
Предполагам, че моят В4, '95г. е базов модел, т.е. няма борд компютър, няма еърбег или други екстри (освен климатика). Чистачките са с две скорости - бърза и бавна и една през интервал от 5 сек. Вчера случайно открих, че когато чистачките са в положение работа с пауза и в този момент бързо се изключат и отново включат на интервал (долно положение на лоста) те започват да работят с много по-къса пауза от около 1 сек. Може би много колеги ще кажат "абе ти сега ли чак разбираш за това", но досега не бях чул или чел за тази възможност, а си е готино да имаш повече скорости на чистачките.
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ще ме извиняваш, но дали би ти дошло на ум да ползваш търсачката? А знаеш ли колко теми има по този въпрос? Ако искаш аз да потърся вместо теб?bachest написа:vaskoto1 написа::търсачкаа
Ще извиняваш, но не съм съгласен.
Едва ли някога би ми дошло на ум, че има такова нещо. За радост и моя Пасатко го има.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Аз я ползвахhttp://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33509&start=0 Само това ми излезе 

-
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Ще ме извиняваш, но дали би ти дошло на ум да ползваш търсачката? А знаеш ли колко теми има по този въпрос? Ако искаш аз да потърся вместо теб?
Мисля, че погрешно ме разбра. Ще ми дойде на ум първо да потърся с търсачката, но едва ли ще ми дойде на ум, че чистачките имат такава функция.
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kbot написа:...Може би трябва да стане важна тема?
Абсолютно съм съгласен - ей така щях да си умра без да разбера защо паузата ми на импулсния режив всеки път е различна - ту по-малка, ту по-голяма, ама и през ум не ми е минавало, че именно по този начин се мени

Хвала, B4/101, даже

Оказва се, че много хора са го знаели този номер, но само ти, B4/101 ни го каза на нас, незнаещите

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
komisar написа:За съжаление моето реле не е с номер 99. Моля някой от колегите да напише оригиналния номер на това реле, за да мога да го потърся по магазините. В ЕТКА-та излиза номера за реле 19- с каквото съм и аз-(191 955 531) .
- Не си заслужава да търсиш по магазините