Jerom написа:Кви данъци ще им плащам бе?!?! Голфа ми е на името на бабакоято е 1ва категория инвалид. ЗА ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА И 1 СТИНКА НЕ БИХ ДАЛ (обичам си страната ама държавата е...
![]()
Ехххх jeroom jeroom от едно тесто сме замесени с тебе

boi4eto написа:Аз съм инвалид,и колата ми е левия крак.
С протеза съм,работя и с нищо не съм по малко от другите.
Не одобрявам хората който ползват правото на инвалид,без да са в помощ на инвалида.Това за мен е пошло!
boi4eto написа:boi4eto написа:Аз съм инвалид,и колата ми е левия крак.
Не одобрявам харата който ползват правото на инвалид,без да са в помощ на инвалида.Това за мен е пошло!
Не виждам отговори на моето мнение,нещо сме гузни а?
Green_Madness написа:boi4eto написа:boi4eto написа:Аз съм инвалид,и колата ми е левия крак.
Не одобрявам харата който ползват правото на инвалид,без да са в помощ на инвалида.Това за мен е пошло!
Не знам дали има гузни, колега, но аз и на предишната и на сегашната кола всичко ми е легално и изрядно на 100%. За мен това е въпрос по-скоро на принципи, отколкото на възможности, но всеки си решава сам за себе си. И честно казано не бих се възползвал от това, че някой е инвалид, за да мина метър.
boi4eto написа:Green_Madness написа:boi4eto написа:boi4eto написа:Аз съм инвалид,и колата ми е левия крак.
Не знам дали има гузни, колега, но аз и на предишната и на сегашната кола всичко ми е легално и изрядно на 100%. За мен това е въпрос по-скоро на принципи, отколкото на възможности, но всеки си решава сам за себе си. И честно казано не бих се възползвал от това, че някой е инвалид, за да мина метър.
Значи с такива хора България ще стане европейска държава.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 86 госта