Дължина на чистачките
Дължина на чистачките
Здравейте колеги от форума.Интересува ме дължината на чистачките на ПАСАТ Б4 КОМБИ.Рамената отпред са с различна дължина.Каква е дължината за задното стъкло.Налага ми се да се оборудвам с нови.Посочете ми добри марки и модели.Предварително Ви благодаря.
Последна промяна от haga на Вто 13 ное 2007 14:04, променено общо 3 пъти.
re
Аз съм с 55см.Пасат Б4-седан.За марка-Шампион,но са скъпи.От Бош-а не съм доволен-много скърцат и не чистят както трябва.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Предните са ми с дължина 550 мм. От Германия колата пристигна с Бош и ми вършиха
много добра работа почти две години.
В момента от ок 1000 км. съм с някакви Guard - графитни, мисля че са гръцко производство, доволен съм. Купих ги за 9.60 лв. от бензиностанция на Еко, за които имаме карти за отстъпка при закупуване на гориво.
Задната не съм я мерил колко е дълга, но можеш да отидеш в някоя бензиностанция и да я измериш на опаковката на някои от продаваните чистачки, направена е разграфена в мм. като метър.

В момента от ок 1000 км. съм с някакви Guard - графитни, мисля че са гръцко производство, доволен съм. Купих ги за 9.60 лв. от бензиностанция на Еко, за които имаме карти за отстъпка при закупуване на гориво.
Задната не съм я мерил колко е дълга, но можеш да отидеш в някоя бензиностанция и да я измериш на опаковката на някои от продаваните чистачки, направена е разграфена в мм. като метър.

- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дължина на чистачките
haga написа:Здравейте колеги от форума.Интересува ме дължината на чистачките на ПАСАТ Б4 КОМБИ.Рамената отпред са с различна дължина.Каква е дължината за задното стъкло.Налага ми се да се оборудвам с нови.Посочете ми добри марки и модели.Предварително Ви благодаря.
НА МОЯ ПАСАТ КАТО ГИ ГЛЕДАШ ОТ ВЪТРЕ ЛЯВАТА Е 55 СМ.,А ДЯСНАТА Е 53 СМ.КУПУВАЛ СЪМ ГИ ОТ EURO 07 МАРКАТА Е FLENOR МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН !!! В КНИЖКАТА ГИ ДАВАТ ТАКА!!! НА ЛЯВАТА ИМА НЕщО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СНЯГ!!!