Проблем със CD player DAEWOO

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Damian01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем със CD player DAEWOO

Мнениеот Damian01 » Вто 13 ное 2007 15:12

CD player DAEWOO се оказва, че е много голям консуматор на ток и тъй като е включен така че да работи и да консумира ток независимо дали ключа е на контакт или е изваден, ми е разреждал постепенно новия акумулатор и днес като го проверих (акумулатора) се оказа поотслабнал малко. Имаше оттечка на ток от 0,13 замерено с мултицета, а нормално за този акумулатор (62 ампера) дават оттечка до 0,05. Сега откачих playera и го направих да работи само когато ключа е на контакт и оттечката в този случай е 0,01. Само с playera ли е причината или има някакви тънкости във свързането на които не съм обърнал внимание? Аз мисля че е единственоп заради него, казаха ми че марковите имали много ниска консумация на ток - до 0,05.

Пускам тази тема, в случай че някой колега има подобен player или мисли да си купува да има предвид тази висока консумация на ток за да не остане изненадан като мен някой ден :)

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Вто 13 ное 2007 18:11

Не е от плеара или ако е от него нещо му има,аз съм с такава марка CD(виж гаража),ползвам го повече от година,супер доволен съм и не съм забелязал да ми разрежда аку-то,по-точно казано не го разрежда.

Потребителски аватар
Damian01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Damian01 » Вто 13 ное 2007 20:00

какво може да му има? аз го имам от 6 месеца, то е почти ново, аз също съм доволен от него. ти замервал ли си си оттечката на ток когато двигателя ти е изключен (и playera е монтиран така, че да има постоянно ток, т.е. да свири и когато ключа на запалването не е на контакт)?

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Вто 13 ное 2007 22:29

Не съм го замервал...едно,че не ми е ясно как става това,друго,че не виждам смисъл.
Иначе плеара е вързан да може да свири и при спрял двигател като при това положение ако се вкл. фаровете светва и той.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”