голф 3 1.8 vs.ГТИ 2000
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="prj57"]да ама 2-ката колко е по лека от 3-ката..... не можеш да кажеш че е куц кон (Г3 ГТИ 8в) след като е поне с 200-300 кг по тежък стандартно а е с 3 коня по мощен......
Напълно съм съгласен просто двойката е по лека и затова върви повечко,но това че г3 гти 115кс е куц кон е пълна заблуда.Много хубаво си върви колата!
Напълно съм съгласен просто двойката е по лека и затова върви повечко,но това че г3 гти 115кс е куц кон е пълна заблуда.Много хубаво си върви колата!
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zemon_Golf3_C4711PB написа:не се обиждаи ако сам те засегнал извинявай ама един сточно такъв голф ме ядоса и за това го написъхvw_golf_2_Memphis написа:zemon_Golf3_C4711PB написа:аз питам за 3-ки а вие почнахте за мешате и ретро автомобилите(голф 2) еи нищо лично ама 2-та не ме кефи вече секи си мечтае за голф 2-ка ГТИ-16V с две врати с тъмни стъкла,два фара и решетка без емблема и дупка на филтъра
и кво от тва
Брато щом си толкова отворен може да си паркираме колите една до друга и да ги сравним детал по детаил и да оставиме хората да преценат коя е по стоикаджиа а след това може да излеземе и де ти направа 3-4 тира разлика ???

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
питай С1504МН или бобчо-знеш кой са те аз съм от мрамор и сме се виждали 1,2-ти твоя голф ме кефи ама как го караш с това окачване незнамPL-16v написа:zemon_Golf3_C4711PB написа:не се обиждаи ако сам те засегнал извинявай ама един сточно такъв голф ме ядоса и за това го написъхvw_golf_2_Memphis написа:zemon_Golf3_C4711PB написа:аз питам за 3-ки а вие почнахте за мешате и ретро автомобилите(голф 2) еи нищо лично ама 2-та не ме кефи вече секи си мечтае за голф 2-ка ГТИ-16V с две врати с тъмни стъкла,два фара и решетка без емблема и дупка на филтъра
и кво от тва
Брато щом си толкова отворен може да си паркираме колите една до друга и да ги сравним детал по детаил и да оставиме хората да преценат коя е по стоикаджиа а след това може да излеземе и де ти направа 3-4 тира разлика ???

Последна промяна от zemon_C4455XP на Пет 02 сеп 2005 23:44, променено общо 1 път.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
И според мен спорът е излишен!
На едно и също купе 26 повече, значително подобрено (спортно) окачване, намален клиренс с 20 мм, подобрена аеродинамика - тези неща не са само писано в/у хартия
На едно и също купе 26 повече, значително подобрено (спортно) окачване, намален клиренс с 20 мм, подобрена аеродинамика - тези неща не са само писано в/у хартия

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”