Angеl eyes-"Ангелски очи"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
ангелче
Огънах пръчките с пистолет за горещ въздух. Нарезите направих с ножовка след това. Диодите са най-мощните, които успях да открия 13 000 мили кандела, сложих три и през деня пак не се вижда. Ама вечер е трепач. Третия го сложих където е прекъснато и му лепнах фолио да не блести напред. Сега се мъча да им направя имитация на лупи, но с 12 диодно фенерче нещо не го докарва и ще вкарам 21ватова крушка. Иначе лупите са от проектор на битака 5 за 2 лв. А ринга отстрани е от спринглер за пожарогасене.url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/87/21570_419.JPG]
[/url],
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MasteR_G написа:Smoke написа:а как ги закрепи за рефлектора?
Точно това се чудя и аз как да го направя след 1-2 дена като се захвана с правенето и си мисля ,че с моментно лепило(секундно) няма да има проблеми да се закрепят за рефлектора.Вие какво ще кажете по въпроса ?
а ако не ти хареса ефекта и решиш да ги махаш ще ти се бъгне рефлектора нал тъй

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ангелче
lozan67 написа:Огънах пръчките с пистолет за горещ въздух. Нарезите направих с ножовка след това. Диодите са най-мощните, които успях да открия 13 000 мили кандела, сложих три и през деня пак не се вижда. Ама вечер е трепач. Третия го сложих където е прекъснато и му лепнах фолио да не блести напред. Сега се мъча да им направя имитация на лупи, но с 12 диодно фенерче нещо не го докарва и ще вкарам 21ватова крушка. Иначе лупите са от проектор на битака 5 за 2 лв. А ринга отстрани е от спринглер за пожарогасене.url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/87/21570_419.JPG][/url],
Колега супер си ги направил да ти кажа и аз си купих диоди но при мене и вечер не се осветяват добре очичките ! а тази мили тях ли се гледат да видя и аз да сменя доидите искам бели те мойте са бели , но много слаби ! И искам да си вкарам бели но силни ! да светят силно значе се гледат мили те !

Последна промяна от passat123 на Вто 13 ное 2007 23:04, променено общо 1 път.
- MasteR_G
- Автомобил: AUDI A3 1.8T
- Двигател: AGU 1999
Smoke написа:MasteR_G написа:Smoke написа:а как ги закрепи за рефлектора?
Точно това се чудя и аз как да го направя след 1-2 дена като се захвана с правенето и си мисля ,че с моментно лепило(секундно) няма да има проблеми да се закрепят за рефлектора.Вие какво ще кажете по въпроса ?
а ако не ти хареса ефекта и решиш да ги махаш ще ти се бъгне рефлектора нал тъй
М да виж това не се бях сетил,следователно се вруща въпроса...Как се закрепя за рефлектора ?

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
ангелче
Ринговете и стъклата закрепих с полиуретан. За рефлекторите не се замислих защото фарчетата ги купих заради експеримента. Другите си ги прибрах за резерва.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
ангелче
Трите диода вързах последователно плюс едно съпротивление 100 ома 0,25 вата.
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
deluX написа:OldSchoolPassat написа:Чудно ми е как някой селянин не е сложил още сини диоди в ангелските очиБи стояло бясно с пръскачките на голф 2
Защо искаш да заключат полезната тема...![]()
Защо трябва да заключват темата заради мен ? Ако сметне някой мод, че не се вързвам с естетическите му възприятия да ме изтрие и толкова. И без това пиша 2 пъти в годината.