БОЛТОВЕ ЗА ДЖАНТИ ??? ПРОБЛЕМ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
operativniq
Автомобил:
Двигател:

БОЛТОВЕ ЗА ДЖАНТИ ??? ПРОБЛЕМ

Мнениеот operativniq » Вто 13 ное 2007 19:57

здравейте имам един проблем. летите ми джанти са 16ки. вчера си купих железни джанти 15ки от голф 4 с 5 болта са. ПРОБЛЕМЪТ който имам е че не мога да намеря такива болтове за тях. Тези от летите джанти са дълги и опират не може да се движи колелото. Ходих в ЕМ комплект 33 и най малките болтове 1.4 които са с тази резба са пак със същата дилжина както тези за летите. Кажете от къде мога да намеря болтове ??? магазин или нещо такова

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Re: БОЛТОВЕ ЗА ДЖАНТИ ??? ПРОБЛЕМ

Мнениеот petko5 » Вто 13 ное 2007 20:07

operativniq написа:здравейте имам един проблем. летите ми джанти са 16ки. вчера си купих железни джанти 15ки от голф 4 с 5 болта са. ПРОБЛЕМЪТ който имам е че не мога да намеря такива болтове за тях. Тези от летите джанти са дълги и опират не може да се движи колелото. Ходих в ЕМ комплект 33 и най малките болтове 1.4 които са с тази резба са пак със същата дилжина както тези за летите. Кажете от къде мога да намеря болтове ??? магазин или нещо такова

Имаш Л.С.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: БОЛТОВЕ ЗА ДЖАНТИ ??? ПРОБЛЕМ

Мнениеот leonardo_vd » Вто 13 ное 2007 23:16

operativniq написа:здравейте имам един проблем. летите ми джанти са 16ки. вчера си купих железни джанти 15ки от голф 4 с 5 болта са. ПРОБЛЕМЪТ който имам е че не мога да намеря такива болтове за тях. Тези от летите джанти са дълги и опират не може да се движи колелото. Ходих в ЕМ комплект 33 и най малките болтове 1.4 които са с тази резба са пак със същата дилжина както тези за летите. Кажете от къде мога да намеря болтове ??? магазин или нещо такова

Аз имам 3 комплекта, така че кат се прибера в България /до нялколко дни/ мога да ти подаря 1 комплект.

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Вто 13 ное 2007 23:28

Резни ги с ножовката бе, после малко фаска на шмиргела и си готов

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 13 ное 2007 23:29

emo-gar написа:Резни ги с ножовката бе, после малко фаска на шмиргела и си готов

:да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”