Ааа мноо важно вземи някой да ти показва и да ти казва кво да правиш че ше се пребиеш. Важно е да усвоиш техниката и да не влагаш много мускулна сила
Избор на Snowboard
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Ами най лесно идваш до София и на Националния, незнам събота ли беше неделя ли има базар за неща втора употреба и вземаш... колегите отгоре са ти дали супер съвети, първо виж как се чустваш на борда.. бла бла. и тогава давай много пари, аз карам от 5 години и съм едва на втората си дъска..... 155 ше ти е късо де... бая си височък...
Ааа мноо важно вземи някой да ти показва и да ти казва кво да правиш че ше се пребиеш. Важно е да усвоиш техниката и да не влагаш много мускулна сила
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
420 написа:Айде, като пуснат Романа, да направим едно каране заедно. Скиори, бордисти... "ЗА" ли сте?
Само да успея да събера "машината" и да ми мине травмата на ръката че преди 2 дена ми махнаха гипса
Stefan написа:Ще ти кажа само, че ако се беше сетил малко по-рано когато в магазините на ROSSIGNOL имаше 50% намаление, можеше да си вземеш нещо хубаво на супер цена
За 400лв дали ще мога да си събера догодина нещо качествено ако се възползвам от това им намаление?
Re: Избор на Snowboard
Може ли да ми дадете мнение за този борд. Не съм начинаещ карач. 164 съм.
Последна промяна от icokr на Пет 13 ное 2015 14:04, променено общо 1 път.
Причина: Кой е борда, не се вижда?
Причина: Кой е борда, не се вижда?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”