Ето как от Голфаждия станах ПЕШЕХОДЕЦ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Каско нямам, радиатора ми е спукан изтече антифриза. Перката на радиатора е счупена. А гледах ей сега във форума някъв пич продава греда за предна броня 25 лева и иска момчето. Пък на мерцедеса му натиках багажника навътре, бронята, стоповете, гредата на бронята. Абе и него го нацепих стабилно. Бахти точно сега ли трябваше в студа да вървя пеша от няква простотия. Вярно е че ламарини се оправят и важното е че на нас ни няма нищо, единсвено леките болки във врата !!!
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xP_NiRee написа:..Бахти точно сега ли трябваше в студа да вървя пеша от няква простотия. ..
To Горна Оряховижа не е мноо голям град...
Бързо ще стигаш.
Това да ти е обеца на ухото!!!!!!
Другия път внимавай!!!!
Нищо страшно не е станало. Жалко че нямам снимки на моята кола след удар в Пежо 406!!! Нямаше предница. Оправи се
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xP_NiRee написа:Каско нямам, радиатора ми е спукан изтече антифриза. Перката на радиатора е счупена. А гледах ей сега във форума някъв пич продава греда за предна броня 25 лева и иска момчето. Пък на мерцедеса му натиках багажника навътре, бронята, стоповете, гредата на бронята. Абе и него го нацепих стабилно. Бахти точно сега ли трябваше в студа да вървя пеша от няква простотия. Вярно е че ламарини се оправят и важното е че на нас ни няма нищо, единсвено леките болки във врата !!!
Зимай гредата за 25 лева дет е.....аз нова я намерих за 25 Евро, тая за 25 лв си е чиста далавера. Ама бая елементи имаш омазани - но както Тиан каза - ше ти е за урок. Ше го оправиш и следващия път или каско или умната....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”