течност за чистачките
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
andro_ написа:kamus11 написа:пробв али го във фризераandro_ написа:Абе ей...зимни течности,глупости под налягане - взимате си един обезмаслител Меглио - 3-4 лв и лумбур половината в 4 - литровия казан.
Ако замръзне - замръзне,въпреки,че жестоко се съмнявам (трябва да пробвам във фризера).
още не съм,свърши ми препарата,трябва да си купя нов.
После да пишеш.И аз ще го пробвам ама имам още 4л. да изхабя така че ще мине доста време.
- moerte
- Автомобил:
- Двигател:
Колега сподели с мен че преди всяка зима източвал и измивал казанчето и му наливал парцуца (най слабата ракия, която последна излиза от казана). Никога е нямал проблеми със замръзване на течноста. Малко миришело на кръчма ама има хора, това им харесва
Та пролет отново миел казанчето и наливал дестил. Н2О.

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като те спрат куки баце, не знам как ще се оправяме.moerte написа:Колега сподели с мен че преди всяка зима източвал и измивал казанчето и му наливал парцуца (най слабата ракия, която последна излиза от казана). Никога е нямал проблеми със замръзване на течноста. Малко миришело на кръчма ама има хора, това им харесва![]()

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Motox а доставна цена летен зимен според сезона.
@i80386
Абе хора защо сте толкова наивни и си мислите, че ще ви продадат течност с етилов алкохол ?????
@i80386
Абе хора защо сте толкова наивни и си мислите, че ще ви продадат течност с етилов алкохол ?????
Последна промяна от kris11 на Съб 17 ное 2007 20:11, променено общо 1 път.
- i80386
- Автомобил:
- Двигател:
малко по темата за метиловия алкохол, продължават да ни тровят гадовете: http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=8574
Вчера си взех течност "Монопол" от Метро, не знам с какъв спирт е, но от парното замириса на крака, след като пръснах от нея.
Вчера си взех течност "Монопол" от Метро, не знам с какъв спирт е, но от парното замириса на крака, след като пръснах от нея.
Абе и аз взех някаква уж немска беше от Метро,синя на цвят.Ама като си излях водата от казамчето и я сипах,почнаха проблемите.Сега няма налягане от моторчето на помпата,и ПО-ВАЖНО замазва ми стъклото.Ще взема да я изхвърля и да ползвам обикновен спирт смесен с вода.
Последна промяна от volf на Пон 19 ное 2007 15:20, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”