аксесоари /емблеми,надписи/ от къде?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Сря 24 авг 2005 10:36

Извинявай ама за чий хуй ти са тиа емблеми просто си джиткаш ти си знаеш колко коня е ти си газиш когато решиш ваобште никой те не знае е ако трябва да режеш режеш ако не си джитка6 :D

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Сря 24 авг 2005 10:43

koko jumbo написа:Извинявай ама за чий хуй ти са тиа емблеми просто си джиткаш ти си знаеш колко коня е ти си газиш когато решиш ваобште никой те не знае е ако трябва да режеш режеш ако не си джитка6 :D

ако нямаше по начало нямаше и да ми пука.... ама както е в момента просто е грозно :? иначе си прав, оня и 10 табели да тури на москвето няма стане 150 коня :D

Потребителски аватар
Valcho^
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Valcho^ » Чет 25 авг 2005 17:32

dimitarv написа:Много умно ...
А ако от твоята кола свалят емблемката как ще реаграш?
Аман от тарикати !

Отдавна са ми ги гепили, но май не ме разбра правиално :roll:

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Пон 29 авг 2005 23:10

daemon написа:
PL-16v написа:Аз имам емблема GolfGTI ако някои я иска може да му я подара

олееее аз,аз,аз,аз :D

Много смешно 8)

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 30 авг 2005 9:08

В неделя бях на битака, не на Илиенци а на истинския битак. Имаше различни емблеми, за тази която е под задната чистачка - първоначална цена 3.5 лев. Хубавото на битака му е, че ако си в настроение за всичко можеш да се пазариш.

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Вто 30 авг 2005 10:34

ila написа:В неделя бях на битака, не на Илиенци а на истинския битак. Имаше различни емблеми, за тази която е под задната чистачка - първоначална цена 3.5 лев. Хубавото на битака му е, че ако си в настроение за всичко можеш да се пазариш.

къде се намира въпросния?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 30 авг 2005 11:27

битака е след гробищата, а иначе аз съм купувал от италианеца емблеми....1-2-3 лв. колкото се спазариш-оригинални нов внос втора употреба :lol:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 30 авг 2005 13:26

daemon написа:
ila написа:В неделя бях на битака, не на Илиенци а на истинския битак. Имаше различни емблеми, за тази която е под задната чистачка - първоначална цена 3.5 лев. Хубавото на битака му е, че ако си в настроение за всичко можеш да се пазариш.

къде се намира въпросния?

Трудно се отива ако не си ходил до сега. Аз лично имах проблеми да го намеря когато го преместиха там преди много години. Ще се поитам да ти обясня:
1. Ако си пеш: стигаш до последната спирка на тролей 2 и 4(кв.Хаджи Димитър), Като излезеш на светофара пред теб е представителството на мерцедес. Тръгваш надясно и заобикаляш там някакъв сервиз за големи камиони. До тази точка може да се стигне и с кола. после през циганската махала имаш около 1 км и стигаш битака.
2. През орландовци на светофара направо. Озовзваш се на мостчето и и от там вече е ясно.
Битака работи само събота и неделя преди обяд, от 9.00 до около13.30ч. На паркинга взимат по 2 лева но не е много сигурен.Аз лично предпочитам там да отивам пеша. Вече няма входна такса.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”