Значи от ксенон до ксенон има страшно голяма разлика
предпочитам леко светещия ксенон на ситроена от колкото твоя !!!
виж при теб как се разпръсква светлината и ебаваш мамата на всичко срещу теб
предполагам си карал срещу някоя S класа на мерцедес и си забелязал че късите им светлини не ти дразнят толкова очите колкото на половината буклуци на пазара
прочети за ксенона.. прочети също така за светлината и за поглъщането и .. и ще разбереш защо на ситроена свети така..
според мен е отвратително!!!

Да се пофаля какво си имам и на добра цена :))))))))
Писах ви че не е само до ксенона,ами повече зависи от фаровете.Когато бях със старите,оригиналните фарове на Хела с рефлектор и разграфено стъкло,заслепяваше много гадно,и ми присветкваше всеки втори срещо мен.
Сложих нови фарове със лупи(прожектори) със същия ксенон,заслепяването изчезна,както и пресветкващите насреща!
Всичко си иска своето!Прочете,на всеки модел на фарове си пише дали стават за HID или не!
Сложих нови фарове със лупи(прожектори) със същия ксенон,заслепяването изчезна,както и пресветкващите насреща!
Всичко си иска своето!Прочете,на всеки модел на фарове си пише дали стават за HID или не!
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
SLO написа:Писах ви че не е само до ксенона,ами повече зависи от фаровете.Когато бях със старите,оригиналните фарове на Хела с рефлектор и разграфено стъкло,заслепяваше много гадно,и ми присветкваше всеки втори срещо мен.
Точно така лупата си е за ксенон....имам един колега с 4ка -с скенон и така яко заслепява че .....въпреки че са регулирани фаровете

Все пак честито!
С ксенона си е друго

P.S.
Има и фарове без лупи за ксенон но са от по-новите модели

- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
1
Аз се чудя ако си сложа ксенон на халогените/Н3/
дали кукерите ще се сетят че тва не са ми късите
и няма ли да ме вкарат в непредвидени разходи

дали кукерите ще се сетят че тва не са ми късите

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
niks76 написа:ако стъклото на фара е от прозра4ната пластмаса(по нов автомобил)ксенона не заслепява ,дори и да не е с лупа

- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
!
Аз вече съм решил - Взимам Ксенона и тва е , все пак с тия дупки вечер няма да си съсипвам колата ! Не ми прави впечатление да ме заслепяват повечето ксенони , аз така и така от огледалата всичко на ксенон ми прилича 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”