Понеже каското ми ще изтече след няколко дена и реших да ида да питам как стоят нещата за подновяването и ми казаха че ше ми оценят колата на 3900лв, което мен изобщо не ме удовлетворява. Иначе за изплащане на щети съм доволен. Въпросната компания е Евроинс. Въпроса ми е ако можете пишете за застрахователните компании от които сте доволни и тези чийто коли са горе долу на години колкото моята ще им бъда благодарен да кажат за колко са им ги оценили.
Предварително благодаря на всички!

къде да си направя автокаско
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
mimo4o написа:Аз бих те посъветвал да пробваш в Армеец. Добри отзиви съм чувал за тях. Типо, което в БулИнс го оценяват на 1600лв, в Армеец го застраховах на 3100.
Да но аз пък съм чувал че те ти го оценяват на 3100 но после ти плащат по шваке което значи 1600.Аз съм в Булстрад но имам познати там и за това.Освен това не съм много лоши неща за булинс ти си прецени.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Вече проверих и в ДЗИ и в Булстрад и в Армеец. В ДЗИ я оцениха на 4000 което не ме устройва. В армеец една шматка половин час търси и не намери нищо в каталога. В Булстрад има две суми. Едната е обещетението което получаваш при кражба или пожар. А другата (по - голяма) е тази върху която плащат щетите. За първата ми казаха около 7200, а за втората 8700, а застрахователната премия е около 600 лв. Тази пферта определено ми хареса. Сега май ще трябва да избирам между Орел и Булстрад, защото пък в Орел, ако си направя застраховка на домашно имущество за 50лв ползвам 25% намаление за каското про което двети застраховки излизат със 100лв по-малко в сравнение ако си направя само каско
Върни се в “ОФФ-Топик - други”