Да да грешката е моя поправям сеlamer4e написа:sashobas написа:Батка на Пайнер 307-д4 не струва и плюят нея а 307д-2 е много добра.Тя работи на 2ома.kav4o написа:didodi написа:Херца толкова ли е скъп ???по-добър е от изброените
По-добър като качество,като звук или просто така.....сравнявал ли си го с тези,че го твърдиш?
Гледам напоследък доста хора плюят пайнерите,вече не знам кво да мисля.
Едно приятелче имаше подобна 12 ка на сони,но червена-много добре обажда...
На мен пък нещо този кенууд 3011 много ми допада,старичкото сони също307д-2 работи на 1-4 ома
а 307-д4 работи на 2-8 ома
Watts MAX. Music Power 1200 Watts
Watts Nominal Power Handling 400 Watts
Frequency Response 18 ~ 500Hz
Sensitivity 89dB
Ohm Rating D2: (1 or 4 ohm) D4: (2 or 8 ohm)
Recommended Enclosure 0.85 ~ 1.75 Cubic Feet
Dimensions 327 mm x 172 mm
Mounting Depth 153 mm
Accessory Grill UD-G307
More Info
Добър суб 12" за добри пари....кой от всички:)
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
kav4o написа:didodi написа:Херца толкова ли е скъп ???по-добър е от изброените
По-добър като качество,като звук или просто така.....сравнявал ли си го с тези,че го твърдиш?
Гледам напоследък доста хора плюят пайнерите,вече не знам кво да мисля.
Едно приятелче имаше подобна 12 ка на сони,но червена-много добре обажда...
На мен пък нещо този кенууд 3011 много ми допада,старичкото сони също
Херц-а също си заслужава в срявнение с Пайнера който несвири качествено,ами хамалско. Другия добър варянт от изброените от теб още веднъж казвам че е Kenwood ,пък който какво ще да ми говори.
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
mafiacartel написа:Херц-а също си заслужава в срявнение с Пайнера който несвири качествено,ами хамалско. Другия добър варянт от изброените от теб още веднъж казвам че е Kenwood ,пък който какво ще да ми говори.
Толкова ли е зле това пайнерче
за кенууда и аз съм го харесал,но по-евтиния модел дали ще е добър(че за по-скъпия няма пари).Днеска едно аверче се похвали че ще слага такъв,скоро ще го чуя как свири
http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=1
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Батка лично съм го пробвал Кенууда по скъпия модел 3011 във мойта кола и смея да твърдя че е доста слаб говорител.Не го заменям за мойте в никой случай.Пък да ти кажа и мойта не отстъпват за цената си.Ти си ги чувал.kav4o написа:mafiacartel написа:Херц-а също си заслужава в срявнение с Пайнера който несвири качествено,ами хамалско. Другия добър варянт от изброените от теб още веднъж казвам че е Kenwood ,пък който какво ще да ми говори.
Толкова ли е зле това пайнерче![]()
за кенууда и аз съм го харесал,но по-евтиния модел дали ще е добър(че за по-скъпия няма пари).Днеска едно аверче се похвали че ще слага такъв,скоро ще го чуя как свириза тоя модел говоря
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
sashobas написа:Батка лично съм го пробвал Кенууда по скъпия модел 3011 във мойта кола и смея да твърдя че е доста слаб говорител.Не го заменям за мойте в никой случай.Пък да ти кажа и мойта не отстъпват за цената си.Ти си ги чувал.kav4o написа:mafiacartel написа:Херц-а също си заслужава в срявнение с Пайнера който несвири качествено,ами хамалско. Другия добър варянт от изброените от теб още веднъж казвам че е Kenwood ,пък който какво ще да ми говори.
Толкова ли е зле това пайнерче![]()
за кенууда и аз съм го харесал,но по-евтиния модел дали ще е добър(че за по-скъпия няма пари).Днеска едно аверче се похвали че ще слага такъв,скоро ще го чуя как свириза тоя модел говоря
Твойте свирят здраво
Кажете на каква цена са:херца 12"(една или две намотки е) и мегавокса 12"
Ако някой има и други предожения за марки и модели може да ги сподели,колкото повече-толкова повече дето се казва
Евала за колегата с линка с МТХ а, като го видях ми текнаха лиги
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.vikiwat.com/index.php?page=s ... =1&lang=bgМодела е MXW12B=
- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Колега аз съм с Херц 12" ES 300 и да ти кажа, че колата започна да ми се разглабя свири доста прилично, особено ако е в подходяща кутия около 55л., но моята е 30, че нямам много место в багажника пък и не ми се занимава да я сменям за сега, но като чух как свири в кутия като за него, се замислих да я сменям моята.Цената, за която взеха Херца мисля, че беше около 150 лева, но беше преди доста време и не помня.Пък и когато ходих да си купувам басче на всички останали MTX, Sony,Kenwood, Pioneer, пишеше отзад Made in China, само на Херза пишеше Italy,вносител Avitel.Но ти си преценявай, успех.
- princo
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 1.8T Quattro 1997
http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=15&prodid=146
този MTX е с по приемлива цена,но и качеството му ще е такова.
този MTX е с по приемлива цена,но и качеството му ще е такова.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”