Днес както си карам (никаква лютеница... нормално), по едно време, загледах температурата се покачва...

... Реших да спра, но нямаше къде и можеби след около километър каране, спрях и какво да видя?? 130 градуса... (до края). Веднага изгасих двигателя и отворих капака... Нито пушеше нито нищо. Просто беше доста горещ. Пих едно кафе (за около 30мин) и се качих в колата. Температурата беше на 90 градуса (нормално). Запалих я и я закарах до сервиза (някаде около 5км). Не загря повече от нормално. Отвориха момчетата, гледаха, пипаха... казаха че проблеми (видни) няма. Антифриз, масло, надувки на тръби... всио в парядки... Казаха ми да ида до сервиза на VW в Варна (доста намразен от мен, поради факта, че едно жило + смяна = 100лв.) за компютърна диагностика... Утре мисля да ходя...
Моля ако има някой с сходен проблем, да напише някакъв коментар...
Вкарах колата и вече 2-ра седмица я карам в БГ. Всички (АБСОЛЮТНО) консумативи са и сменени...
Побърках се.........
------------------------------
Решено:
Оказа се, че перката не включва. Като отворите капачето на акумулатора, вътре има няколко клеми. Една от всички е за перката пред радиатора (незнам коя клема е). По принцип ми казаха, че трябва да сменя целия панел (110лв.). Компютърната диагностика + ремонтчето = 19лв. (AUTOTRADE Варна).