vw bora qgolf 4 ел. механизъм на стъкло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
drkpetrov
Автомобил:
Двигател:

vw bora qgolf 4 ел. механизъм на стъкло

Мнениеот drkpetrov » Чет 15 ное 2007 16:26

Пукнат ми е пластмасовия държач на носача на стъклото на шофьорската врата,не подлежи на залепване,не се предлага самостоятелно.Намерил съм целия механизъм на цена 63 лв.На мен ми трябва пластмасата в която се съчленява въжето,някой ако има нужда от друга част да пише да поделяме разходите.

Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Чет 15 ное 2007 20:01

брат и аз го имах този проблем но го елиминирах .
мен малко ме натовариха щото ходих в иунитреид и си купих целия механизам ,самоче новия обновения който е с алуминиев държач тоест това което е счупено при теб пласмасовото от VW са го заминили с алуминиево и шанс за повторно счупване няма
само ще те посаветвам ако го купиш и сам си го сменяш не си сваляй целия стар механизъм ами сами часта на която се крепи стъклото и жилата кадето се закачат ,защото има много голям шанс да оплетеш жилата в механизама които върти жилата и да ги пречакаш като мен .самоче аз се оправих и от стария и новия механизъм взех по едно жило и направих един на който жилата не са усукани или приплескани ,ако искаш оше инфо пиши на ЛС и да се чуем по тела да обясня по-подробно

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: vw bora qgolf 4 ел. механизъм на стъкло

Мнениеот Vladko » Чет 15 ное 2007 22:05

drkpetrov написа:...не се предлага самостоятелно...

Предлага се не знаеш къде да го търсиш :wink:

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Чет 15 ное 2007 22:12

Къде се търси... потенциална жертва на този проблем съм в бъдеще...

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пет 16 ное 2007 0:37

На Симеон срещу Интеркар има магазин за Фолксваген Ауди,частите са им качествени и го имат този детайл 15тина лева беше.

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tih » Пет 16 ное 2007 13:58

запомнете добре :) www.bulauto.net фирмата е софийска, обаждате се и питате за ремонтен комплект водачи за ел. стъкла на Г4, комплекта включва двата водача + 2 ключета с които се слагат жилата в системата, водачите са пластмасови, като вид и качество са 1 към 1 с оригиналните, комплекта струва 8,50лв., могат да ги пратят и по куриер с наложен платеж, аз вече сменях и съм повече от доволен :wink:

drkpetrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот drkpetrov » Сря 21 ное 2007 14:39

Благодаря на колегите за съдействието,а сега за решението на проблема.В магазина на ул.Симеон има такива пластмасови водачи,но не съответствуват на оргиналните,предупредиха ме предварително ,но бях с вътрешен човек,за това за да спестите време и нерви не купувайте от там.Купих ги от магазин -гр.София ул.проф. Милко Бичев 1 -цена 14лв.за комплект 2 водача и 2 ключета за жилата-улесняват монтажа.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”