засега сам замислил моя доста любима фирма към която ще придържам стила.Мисля да започна чак пролетта но реших че ще е добре да споделя идея Как да си направиш свой собствен Edition!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dimitaki
- Автомобил: Mitsubishi Lancer
- Двигател: 4G63
Как да си направиш свой собствен Edition!!
Значи мисля че не е нужно да всеки път като видим някой edition да седим и да го гледаме супер любопитно и да искаме да имаме дали ще са седалки или пък нещо друго по интериора.И по този случай реших да направя свой собствен edition.Разбира се ще използвам идеи от другите относно външния вид или пък вътрешния.И сега някой ще зададе въпроса "ама това изисква парични средства" и тук идва отговора бавно и славно всичко се почва и винаги има край.Аз мисля да направя моя edition изцяло ръчна изработка от мен и от други хора.
засега сам замислил моя доста любима фирма към която ще придържам стила.Мисля да започна чак пролетта но реших че ще е добре да споделя идея
volcom edition 2008
засега сам замислил моя доста любима фирма към която ще придържам стила.Мисля да започна чак пролетта но реших че ще е добре да споделя идея - Dimitaki
- Автомобил: Mitsubishi Lancer
- Двигател: 4G63
Значи направил сам 1 голяма справка с доста модели на голф 3 който са по-специални по интериора.Отличителните стикери или емблема във момента всичко това го обмислям и го описвам след това за да не си забравя идеятаи какво ще представлява горе долу ?!