Ето как от Голфаждия станах ПЕШЕХОДЕЦ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Споко колега, ще си оправиш колата. Аз преди 4 години като бях със Самарата, в Бургас разцепих едно Тико на две. Смисъл уцелих го прецизно и зловещо в колоната между двете врати
. Нямаше начин, макар че човекът викаше да спра. Оттогава обаче очите са ми на четири, повярвай човешката глупост и заблейване водят до повече концентрация и внимание след това. И като гледам пораженията не са ти фатални 

- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Колега важното е че ти си ОК, ламарините са ламарини! Голяма ти болка са фаровете (освен ако не купиш нещо на старо), и незнам радиатора дали не е засегнат, ама като гледам решетката колко малко е счупена, май нищо му няма!
Както казвам това ще ти остае за обеца за следващия път, за да няма по голямо ПРАС!!!
И след като я оправиш, ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ, ПО ГОЛЯМА ДИСТАНЦИЯ, и всичко ще е ОК!
Айде лека и безаварийна на всички!
Както казвам това ще ти остае за обеца за следващия път, за да няма по голямо ПРАС!!!
И след като я оправиш, ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ, ПО ГОЛЯМА ДИСТАНЦИЯ, и всичко ще е ОК!
Айде лека и безаварийна на всички!
da__buzz написа:мале мале
сега ти видях темата, много кофти случка.
гледаи да си оправиш колата а за моята работа аз ще се оправям
не се притесняваи
Съжалявам ама не мога да ти помогна както ти бях обещал. Днес ходих по моргите ама никви части няма. Сега като се върнат от Италия трябва да ми донесат. А тоя дето го ударих днес е отишал и си купил багажник стопове и броня за Мерцедеса

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не си прав
каско застрахователя може да предяви иска към тебе, а не към твоя застраховател ГО
масово се правеше преди година като Хилдън беше пред фалит, както и МЗК европа
тепърва се очаква д априемат изменение в Кодекса и да забранят в тия случаи искове към застрахованите, към момента я има тая възможност
особено Бул инс яко съдеха хорицата
каско застрахователя може да предяви иска към тебе, а не към твоя застраховател ГО
масово се правеше преди година като Хилдън беше пред фалит, както и МЗК европа
тепърва се очаква д априемат изменение в Кодекса и да забранят в тия случаи искове към застрахованите, към момента я има тая възможност
особено Бул инс яко съдеха хорицата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”