! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Леля с тъмен форд скорпио (от най-грозните) С2948?? - спряла в насрещното на мостчето на Оборище на пресечката с Евлоги Георгиев и чака светофар, в резултат на което никой не може да завие наляво по Оборище към Ситняково. Не знам дали от "бързане", малоумие, некадърност или комбинация от всички... Случката се развива сутринта, малко след 8.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прясно току що ...возя си бременната в мъглата на Сребърна с 40 км в час и съм сам но най вдясно на платното понеже при гумаджийницата ще завивам наляво ..в тоя момент едно черно е36 4 врати с червен надпис на стъклото и хаха задължителния М бедж ми се залепя отзаде явно много изумен как може да му преча да ме изпревари на място дето е забранено изпреварването ..... и момъка решава да ме изпревари от дясно ...а там вече е тясно и за да се съберат две коли трябва аз да мина в насрещното с 30 см и минавам ама пред мене има на 2 м камион и тоя тръгва да го изпреварва а аз съм му отдясно ...... ся вярно бърза човека ..ама ако се занимаваме 2 часа с кат заради глупости по добре ли ще е.............
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Днес към 13ч в Студентски град се прибирам и си карам културно с 40, залепя се маршрутка зад мен и почва да ми се навира гадно и да ми светка с фаровете, качих на 50, оня пак, спирачки и вдясно и го пуснах, след което се залепих зад него с дълги
Онзи спира да остави пътниците и спирам до него с клаксон - оня ме гледа сякаш аз съм му светкал отзад - свалям стъклото и почвам да псувам и оня сваля и му викам - кво ми светкаш бе, не виждаш ли ограничение 40, аз карам с 50
Оня направи някаква мимика, която говореше нещо откъде падам аз че да спазвам ограничения или къв тоз лигльо от вчера с книжка че кара по правилата и затвори прозореца без да каже гък - после обаче продължи културно по пътя без да се прави на отворен да върти гуми или пак да ме засича ...
Трябва да има диалог на пътя

Онзи спира да остави пътниците и спирам до него с клаксон - оня ме гледа сякаш аз съм му светкал отзад - свалям стъклото и почвам да псувам и оня сваля и му викам - кво ми светкаш бе, не виждаш ли ограничение 40, аз карам с 50

Оня направи някаква мимика, която говореше нещо откъде падам аз че да спазвам ограничения или къв тоз лигльо от вчера с книжка че кара по правилата и затвори прозореца без да каже гък - после обаче продължи културно по пътя без да се прави на отворен да върти гуми или пак да ме засича ...
Трябва да има диалог на пътя

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Извиняваме се с едно приятелче.. на бензиностанцията Лукойл .. че засякохме така колега от форума със сенник-стикер на клуба.. www.vwclub.bg пишеше.. съжалявам колега.. ама оня зад нас в средната лента щеше да ни отнесе.. друг е въпроса че той изобщо не трябваше да отива чак там.. извиняваме се.. нямаше да стане голямо птп 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес по обяд на светофара в Горубляне посока Дружба...сив "Рейндж Роувър" с регистрация 0001 иzпревари 4ака6тите на 4ервено zа десен zавой,zасе4е ме по средата на кръстови6тето и продължи в посока Дружба ПО ТРОТОАРА,слаломирайки между паркираните автомобили...мисля 4еzад волана мернах фиzиономията на иzвестен столи4ен колекционер на манекенки...дано стигне там накъдето се е zасилил 

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
ceza написа:Хех забавна е обаче цялостната тенденция в темата като има някакъв проблем, "за малко щях да излезна да го пребия/застрелям/изям, обаче викам кво да се занимавам". Спокойно никой няма да ви сметне за по-малко мъже ако не го напишете.
Teб има ли те включена в темата?
Любопитно ми е,просто.

- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Ей сега се прибирам от Стара загора и понеже доста често ходя там,съм се нагледал на всякви случки по пътя,ама тоя път просто!!!
Още след магистралата за Н.загора караме кулона коли отпред камион,автобус аз съм един от последните.Гледам ги 'шофьорите' а наляво а надясно загряват гуми,изведнъж всички в лявата лента ще изпреварват,обаче там няма никва видимост айде вечер по фаровете може да се ориантираш,отсреща идва кола и кво става всички на спирачките немогат да се приберат и кво става-всички трябваше направо да спрам почти един в друг,дотук добре след Н.загора едно село има Каменово там има няколко бавни завоя ,караме с 50 близко един зад друг направо никои не издаржа вече,аз 3 -та кола пича или пичката незнам,реши че 6те намаля рязко в последния завой отзаде свирят,аз по принцип не обичам да карам в кулони затова или навреме ги изпреварвам или пускам задните да се махат,защото като има отпред един неориентиран да ти бие спирачки накрая всички отгоре му,особено в проход.Така минавам Слив.Мин.Бани настигам един 6те го изпреварвам,той да вземе да си хвърли фаса през джама е мн. се издразних едни огньове едно нещо по стъклото.И аз не обичам фасове в колата даже не пуша в нея освен на извън градско защото не ми се спира.И така какво стана изпреварих го без да свиря и такива отворих прозореца и какво ,ами имах кам 3-4 фаса останали в пепелника-исипах му ги,свири свети да го духа.До айтоския нямаше проблеми,там вече започна да вали слабо,после спря.Настигам един батко с туарег и го изпреварвам,обаче ще кажеш че попарата му изсърбах има някои хора със скъпи коли които мн се дразнят когато ги изпревари някои-скъсан весник.Започват завоите ония след мене плътно ама не ме изпреварва,е ядосах се прохода го знам наизуст почти не ползвам спирачки,оня на завоите спира на правите почти ме настига еи такива номера,да го духа и той.И накрая на Чудните скали карам 70 км/ч. в последния момент виждам 2 крави вървят по пътя еб..у м....а направо през банкета иначе отгоре им.въобще не се виждаха понеже беше валяло и фаровете се отразяват в асфалта.Тоя селянин как ще ги пусне по пътя,ебати държавата сме няма оправия
А батко се отказа и хубаво че щеше да намаже кравите на туарега
Още след магистралата за Н.загора караме кулона коли отпред камион,автобус аз съм един от последните.Гледам ги 'шофьорите' а наляво а надясно загряват гуми,изведнъж всички в лявата лента ще изпреварват,обаче там няма никва видимост айде вечер по фаровете може да се ориантираш,отсреща идва кола и кво става всички на спирачките немогат да се приберат и кво става-всички трябваше направо да спрам почти един в друг,дотук добре след Н.загора едно село има Каменово там има няколко бавни завоя ,караме с 50 близко един зад друг направо никои не издаржа вече,аз 3 -та кола пича или пичката незнам,реши че 6те намаля рязко в последния завой отзаде свирят,аз по принцип не обичам да карам в кулони затова или навреме ги изпреварвам или пускам задните да се махат,защото като има отпред един неориентиран да ти бие спирачки накрая всички отгоре му,особено в проход.Така минавам Слив.Мин.Бани настигам един 6те го изпреварвам,той да вземе да си хвърли фаса през джама е мн. се издразних едни огньове едно нещо по стъклото.И аз не обичам фасове в колата даже не пуша в нея освен на извън градско защото не ми се спира.И така какво стана изпреварих го без да свиря и такива отворих прозореца и какво ,ами имах кам 3-4 фаса останали в пепелника-исипах му ги,свири свети да го духа.До айтоския нямаше проблеми,там вече започна да вали слабо,после спря.Настигам един батко с туарег и го изпреварвам,обаче ще кажеш че попарата му изсърбах има някои хора със скъпи коли които мн се дразнят когато ги изпревари някои-скъсан весник.Започват завоите ония след мене плътно ама не ме изпреварва,е ядосах се прохода го знам наизуст почти не ползвам спирачки,оня на завоите спира на правите почти ме настига еи такива номера,да го духа и той.И накрая на Чудните скали карам 70 км/ч. в последния момент виждам 2 крави вървят по пътя еб..у м....а направо през банкета иначе отгоре им.въобще не се виждаха понеже беше валяло и фаровете се отразяват в асфалта.Тоя селянин как ще ги пусне по пътя,ебати държавата сме няма оправия
А батко се отказа и хубаво че щеше да намаже кравите на туарега
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
хаха.Това с фасовете ме изкефи максимално.Наскоро беше моят случай.Стоя си аз на главната улица и пред мене едно русенско поло.Чакам аз понеже имаше спряла кола от пред и треаше да се заобикаля.По едно време като си сменям една песен на ЦД-то и усетих нещо как ме бутна.Гледам огледалото зад мен няма кола.А то какво било ... полото от пред.Излизам гледам колата и чакам сега да излезе шофиора.След две минути излиза една руса мацка цялата омазана с грим.О извинявай не те видях.Аз съм на халогени и на къси.Викам как не ме видя на четири фара зад теб съм ?!?.ами запотени са ми стъклата.Е защо реши да даваш назад ами .....(доста се замисли) не знам.Вика ми има ли ти нещо...не ... КАзах и приятна вечер и това беше.СЛед това се замислих ако се бях обадил на кат какво щеше да стане с нея... но нищо ми нямаше а и не съм скандалджия...
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Vladko_1 написа:хаха.Това с фасовете ме изкефи максимално.Наскоро беше моят случай.Стоя си аз на главната улица и пред мене едно русенско поло.Чакам аз понеже имаше спряла кола от пред и треаше да се заобикаля.По едно време като си сменям една песен на ЦД-то и усетих нещо как ме бутна.Гледам огледалото зад мен няма кола.А то какво било ... полото от пред.Излизам гледам колата и чакам сега да излезе шофиора.След две минути излиза една руса мацка цялата омазана с грим.О извинявай не те видях.Аз съм на халогени и на къси.Викам как не ме видя на четири фара зад теб съм ?!?.ами запотени са ми стъклата.Е защо реши да даваш назад ами .....(доста се замисли) не знам.Вика ми има ли ти нещо...не ... КАзах и приятна вечер и това беше.СЛед това се замислих ако се бях обадил на кат какво щеше да стане с нея... но нищо ми нямаше а и не съм скандалджия...
Ами в предвид че ти си отзад мисля че щеше да си отнесеш акт-а

Иначе върви докажи,че тя се е върнала назад и те е фраснала.точно толкова недоказуемо колкото че някой те е изпреварвал отдясно и затова те е ударил (личен опит специално за минаването отдясно).Закона се тълкува много особено.Цитирам конкретна случка,заради която другата ми кола почти няма дясна страна :
кръстовище в Младост.Две ленти за десен завой и една за направо.Отделен светофар на секции.Улицата напред продължава с едно платно в нашата посока.Колегата седи в лентата за направо и чака.Става зелено и тръгва напред.Малко преди да излезе от кръстовището отдясно се шмугва Шкода и за да не се забие в бурдюра пред нея събира дясната страна на колата ми (Фиат типо карах по онова време).След това човека изчезва.С номера в КАТ и ето диалога оттам :
-Шкода-та е била десна т.е. с предимство
-Да де ама там отдясно има само ленти за десен завой
-Да ама е недоказуемо че не е влезнал в кръстовището през нашата лента и да ни е обиколил в самото кръстовище (което не е нарушение по закона)
-Да де ама при положение че не сме дали мигач няма основание да ни обикаля т.е. е виновен.
-Ами да де ама не може да се докаже дали сте дали мигач или не сте.
При което вече нямаше какво да кажем.....
Та какво щеше да стане ако викнеш КАТ ?

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Днес 1 кака тръгва да се качва на тротоара - цък - буксува - наш'та дава задна и се засилва и ииииииииииии ЛУМ В МАГАЗИНА разбива вратата
Излиза отвътре 1 жена и почва да псува и да крещи - абееее жена шофьор
Преди това сутринта бул Булгария преди моста на НДК като се идва от Бояна на първия светофар ПРЕДИ моста там където се събират 2-та пътя 1 кака седи отдясно на зелено и си говори по телефона и никой не е я нахрани
СЛед малко светва червено и онази се изнася с мръсна газ - защото гледа наляво светофара на другия път, който идва от Витошка и Пенчо Славейков.

Излиза отвътре 1 жена и почва да псува и да крещи - абееее жена шофьор

Преди това сутринта бул Булгария преди моста на НДК като се идва от Бояна на първия светофар ПРЕДИ моста там където се събират 2-та пътя 1 кака седи отдясно на зелено и си говори по телефона и никой не е я нахрани

СЛед малко светва червено и онази се изнася с мръсна газ - защото гледа наляво светофара на другия път, който идва от Витошка и Пенчо Славейков.
и аз да се изкажем пак
значи оня ден една алфа ми се навира, ако не бях набил спирачка му влизах у вратата! на светофара точно срещу магазина на мерцедес в хаджи димитър и аз си завивам на ляво към линиите (прелез ли е кво е) и си хващам дясната лента - в тва време ми се шмугва некъв със една синя алфа от дясно (а светофара има две ленти - една за ляво и една само за дясно!!) те тоя тарикат от дясно ще ме изпреварва... първо се стреснах (за пръв път остъргвам броня в броня
) ама после оня ми вика "що ме удряш, аз ти правя път?" ако не бързах щех да му кажа на тоя капут че аз му направих път иначе вратата му щеше да е сгъната на две
( е само дето той си зе една резка на бронята за спомен, а на мене нищо ми нямаше) не запоних номера но е e алфа 144 - светло синя
и едно пежо 405 с рег номер С3837КВ , на кулата се наредил в мойта дясна лента за завой към румънското и си стои- иска направо да кара!!! деба и селянина прост, свирих, светках, псувах - оня дебел задник се не мръдва, е може ли такава олигофренщина?
и днеска на моста над сливница дето се качваш на него от черковна като се идва си карам аз със 100 и един с ауди а4 яко ме натиска отзад и ми светка (сигурно със 150 караше)
на 10 сантима от бронята, и аз инстинктивно завих на дясно и някакъв колега с голф 3 гти, баш като моя замалко да не ме блъсне... е тука аз бех виновен, извинявам се ако е някой от форума , не можах да му се извиня, щото дадох газ да видя кой е тоя идиот с аудито. ама требваше да завия към сливница и не го видях - много се беше засветкал 

значи оня ден една алфа ми се навира, ако не бях набил спирачка му влизах у вратата! на светофара точно срещу магазина на мерцедес в хаджи димитър и аз си завивам на ляво към линиите (прелез ли е кво е) и си хващам дясната лента - в тва време ми се шмугва некъв със една синя алфа от дясно (а светофара има две ленти - една за ляво и една само за дясно!!) те тоя тарикат от дясно ще ме изпреварва... първо се стреснах (за пръв път остъргвам броня в броня

и едно пежо 405 с рег номер С3837КВ , на кулата се наредил в мойта дясна лента за завой към румънското и си стои- иска направо да кара!!! деба и селянина прост, свирих, светках, псувах - оня дебел задник се не мръдва, е може ли такава олигофренщина?
и днеска на моста над сливница дето се качваш на него от черковна като се идва си карам аз със 100 и един с ауди а4 яко ме натиска отзад и ми светка (сигурно със 150 караше)