golf 4
golf 4
mi imam golf 4 tdi 110 ne6to neiska da vurvi kakto triabva primerno na 3 ili 4 kato go vkaram sled 3000-3500 i spira kato 4eli niama turbo i kato go ogasa pak trugva???????????????kazahami 4e moje da e ot sto ne6ta i to maistor???????????

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Уважаеми Дами и Господа,
За да се чувстваме всички ние удобно тук, Ви приканваме да спазвате следните правила:
1. Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
2. Пускайте всяка тема в ПРАВИЛНИЯ раздел.
3. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.
4. Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им. И поне те да са написани без правописни грешки.
Иначе добре дошъл!
mod edit: vaskoto1
За да се чувстваме всички ние удобно тук, Ви приканваме да спазвате следните правила:
1. Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
2. Пускайте всяка тема в ПРАВИЛНИЯ раздел.
3. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.
4. Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им. И поне те да са написани без правописни грешки.
Иначе добре дошъл!
mod edit: vaskoto1
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”