Минах над 370км след покупката и всичко беше ОК.
Смениха ми масло и всички филтри в сервиз, където досега всичко е било задоволително.
Около 30 мин по-късно, на около 20-30метра от гаража ми светна лампата за температурата. Показанието на термометъра бе с една чертичка преди края на обхвата, и след като отворих капака видях, че перката не върти.
Поло-то е 1.9 SDi, 1999.
Къде да погледна най-напред, според вас?
Перката на радиатора не включва - Решено!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Перката на радиатора не включва - Решено!
Последна промяна от John3V на Пет 07 дек 2007 18:53, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление не съм запознат със ел. системата на полото в детайли, а "майсторите" с които говорих или не са електричари (според думите им) или не работели уикенда по еди-каква-си причина.
Затова и попитах тук.
П.С. Един от майсторите (на който имам най-високо доверие) ми каза по телефона, че проблема бил елементарен и се отстранявал за 5 мин, но не може преди понеделник.
Затова и попитах тук.
П.С. Един от майсторите (на който имам най-високо доверие) ми каза по телефона, че проблема бил елементарен и се отстранявал за 5 мин, но не може преди понеделник.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е много ги обичам такива майстори... елементарен, за 5 минути... ами като е толкова лесно, да ти обясни по телефона и да се оправиш сам - ако е за 20-те лева, дето ще ти вземе да ти оправи колата, кажи му, че така или иначе ще минеш през него да му ги дадеш...John3V написа:За съжаление не съм запознат със ел. системата на полото в детайли, а "майсторите" с които говорих или не са електричари (според думите им) или не работели уикенда по еди-каква-си причина.
Затова и попитах тук.
anonimko написа:термостата не е от ел системата на автомобила
Колега термостата се намира тук, обкръжен от маркучи и пластмаса...няма как да се "окъси"

Както казаха колегите проблема сигурно е около радиатора и някъде по ел. инсталацията.
Успех!
П.С. Това е AFH двигател, но предполагам, че и при теб изглежда така.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оказа се, че някое диване ми е извадило предпазителя 20А от отделението с ножови предпазители в/у акумулатора.
А също така и датчика, дето са го слагали бибитканите макарони нещо се оказва излишен, т.е. позагорял.
Засега е окъсен, за да върти перката, но е в процес на търсене,
Ако някой има инфо - да свирка, ще почерпя.
А също така и датчика, дето са го слагали бибитканите макарони нещо се оказва излишен, т.е. позагорял.
Засега е окъсен, за да върти перката, но е в процес на търсене,
Ако някой има инфо - да свирка, ще почерпя.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”