Колеги искам да ви попитам защо ми се вдигнаха изведнъш оборотите на Голф-чето ?Начи колата ми е 1.6 карбуратор , и е с газова уредба.
Карам си аз сутринта и на един сфетофар излкиучвам от скорост и изведнъш - 3500 оборота !!! Колата се форсира на ужас! Спирам аз гася я , оглеждах да не се е усукало жилото някаде - НЯМА НИЩО. Сигорно е станала няква мизериика по карбуратора , ама аз си нямам и на идея и затва реших да попитам разбирачите да кажат.
Ако някой има идея кво може да е ще му бъда много благодарен ако ми помогне !

Високи обороти на Голф 2 !!! Причина ???
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
За да се не хвърля боб - КЛУБЕН СЕРВИЗ ЗА КАРБУРАТОРИ-vitauto_sofia (поне си от София
)

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
vit_autosofia написа:G3 написа:и при мене го имаше тоя проблем само че на бензин , слага му се некаква тел или нещо такова и се оправя.... временно може и години
колега не се казва тел,а българско техническо влакно.Интересно ми е къде му се слага тази тел.
хахахаха от мн време се чудех за тая тел.. найстина не знаех

а с въпросното влатно бях вурзал триточковия модул за управление на дросела

ако си забравил....

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е майстория бате.Тоя модул се елиминира много лесно разкачаш само мъркучите и си ти.G3 написа:vit_autosofia написа:G3 написа:и при мене го имаше тоя проблем само че на бензин , слага му се некаква тел или нещо такова и се оправя.... временно може и години
колега не се казва тел,а българско техническо влакно.Интересно ми е къде му се слага тази тел.
хахахаха от мн време се чудех за тая тел.. найстина не знаех![]()
а с въпросното влатно бях вурзал триточковия модул за управление на дросела![]()
който е спекъл и сега го карам постоянно отворен/ с цицката напред/
ако си забравил....

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
G3 написа:vit_autosofia написа:G3 написа:и при мене го имаше тоя проблем само че на бензин , слага му се некаква тел или нещо такова и се оправя.... временно може и години
хахахаха от мн време се чудех за тая тел.. найстина не знаех![]()
а с въпросното влатно бях вурзал триточковия модул за управление на дросела![]()
който е спекъл и сега го карам постоянно отворен/ с цицката напред/
ако си забравил....
Евала колега.С тази снимка изтепа всичката риба.А като видя такова влакно по кола направо ми се обръщат червата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”