ПРОБЛЕМ С ДЕСЕН ФАР-решено с нов за 40лв.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ПРОБЛЕМ С ДЕСЕН ФАР-решено с нов за 40лв.
днес су сменях крушките на фаровете(по съвет на членове от форума)и открих че десният ми фар танцува(вътрешната пластмасова част на която се държи крушката)ПОМАГАЙТЕ СЪС СЪВЕТИ КАК ДА Я ОПРАВЯ?????????
Последна промяна от LILO&STICH на Чет 01 сеп 2005 22:20, променено общо 1 път.
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПРОБЛЕМ С ДЕСЕН ФАР
lilo_stich написа:днес су сменях крушките на фаровете(по съвет на членове от форума)и открих че десният ми фар танцува(вътрешната пластмасова част на която се държи крушката)ПОМАГАЙТЕ СЪС СЪВЕТИ КАК ДА Я ОПРАВЯ?????????
С Кирка - глей да го измааш ф средата

Има скоба - най верояно се е деформирала - огъни я малко и ще се оправи

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- zgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Едно към едно случай с моя, само че при мен десния е читав, а левия е зле (може да правим трампа, ако искаш
)
Тази същата пластмасова част се държи на 2 щипки, които обаче от топлото изпускат в един прекрасен момент и ако тръгнеш да ги лепиш се ронят като сирене (знам от опит)!
Ходих в М-комплект (магазина на Сливница) и ми казаха, че имат цялата гама щипки за Голф, няма проблем и струват около 3 лв, (само че в магазина на Симеон) викам си екстра! Да, ама не! Продават се само за Голф 2, а на тройките тези щипки не ги дават никъде по каталозите и да ги намериш в магазин си е "mission impossible", та остава да търсим по моргите от някакви изпотрошени фарове (колко ще са им здрави тея щипки не знам) ИЛИ да си купим цели фарове - около 100 лв за 2 пластмаски, които не се знае до кога ще изкарат!
Обнадеждих те поне
Ако намериш някакво разрешение, свиркай!
Успех

Тази същата пластмасова част се държи на 2 щипки, които обаче от топлото изпускат в един прекрасен момент и ако тръгнеш да ги лепиш се ронят като сирене (знам от опит)!
Ходих в М-комплект (магазина на Сливница) и ми казаха, че имат цялата гама щипки за Голф, няма проблем и струват около 3 лв, (само че в магазина на Симеон) викам си екстра! Да, ама не! Продават се само за Голф 2, а на тройките тези щипки не ги дават никъде по каталозите и да ги намериш в магазин си е "mission impossible", та остава да търсим по моргите от някакви изпотрошени фарове (колко ще са им здрави тея щипки не знам) ИЛИ да си купим цели фарове - около 100 лв за 2 пластмаски, които не се знае до кога ще изкарат!
Обнадеждих те поне

Ако намериш някакво разрешение, свиркай!
Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”