Дали е за основен ремонт ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дали е за основен ремонт ?
Значи днеска смених въздушния филтър, и беше омаслен, най много беше омаслен, там където е тръбичката, която отива към капака на двигателя, а като погледнах в тази тръбичка и като бръкнах, да не ви казвам колко черен ми остана пръста и мазен ... Също двигатела губи масло и като се изфорсира, отзад пуши много, даже облаци оставя, а и е доста шумен, трака като някъф дизел... Та въпроса ми е за основен ремонт ли съм и колко ще ми излезне той и колко време мога да карам още така, докато събера пари да го ремонтирам ?
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nojicata написа:Ам 1000 лева ще ме оправят ли или ще ми трябват повече
А струва ли си да се дадат 1000 лв. за осн. ремонт на 23 годишна кола? Двигателя ще стане супер, но тенекиите, интериора...си остават! Аз бих го карал колкото може без да му забелязвам толкова какво има по дупките и маркучите...ти си знаеш де.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не ми се продава колата, защото съм вложил много пари в нея, вътре е като нова, щото е сменяно всичко и седалките са сменяни, а отвънка точно преди 1 месец, я взех от бояджията, като му платих 500 лева да я направи идеална. За кво да я продам, като съм вложил толкова пари в нея, а и предпочитам да си карам нея, вместо някоя "по нова" дето не знам в кво състояние е и ще ми излезне двойно повече да я оправя...
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
zdravko написа:Nojicata написа:Ам 1000 лева ще ме оправят ли или ще ми трябват повече
А струва ли си да се дадат 1000 лв. за осн. ремонт на 23 годишна кола? Двигателя ще стане супер, но тенекиите, интериора...си остават! Аз бих го карал колкото може без да му забелязвам толкова какво има по дупките и маркучите...ти си знаеш де.

Карай и после я продай на части

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дали е за основен ремонт ?
Nojicata написа: ...трака като някъф дизел...
нещо против дизела ли имаш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”