е па брабусе нали се разбрахме да не се предаваме
сега пробвам една работа:
като бях по-малък (около 20 см) реших на село да си направя зеленчукова градина. и кво..... копнах за домати - бликна нефт
странна работа викам си аз.... та сега мисля да бомбандирам некъде из залива
Цена на А95Н. . .
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:За вас не знам, но от няколко седмици си мисля, че мога да издържа преко сили до 2.5 лв./л., като се има предвид, че почти 100% ми е градско и на месец въртя малко - около 700~800 км![]()
![]()
Май ще си купувам ПлейСтейшън, за да не забравя как се кара кола. Ша са упражнявам на Колин МакРий. Drive
Лошо колега аз бех с границата до 2 лева, а навъртам над 1 000 км месечно /градско/
и добре че сложих газ щот иначе щях сега да я държа в гаража

А за Sony-то аз имам от доста време и добре че там не даваме кинти за гориво

П.С. Като се сещам колко мразех газта и плюех срещу нея направо

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
CellNet ™, газта не я мразя, но аз расъждавам по друг начин, а именно като си купувах колата исках тя да върви (не е много, но все пак) и според мен цялата концепция "спортен" автомобил на газ е несъвместимо. Или караш мощна кола и си плащаш за това или се возиш на нещо по-малко, дори било и на газ, но нямаш претенции как ще върви. Сега не ме убеждавайте как на моята може да се сложи газова и пак ще върви по същия начин. Ако исках икономия (тогава) щях да търся нещо по-малко като коне и по - подходящ двигател за слагане на газова.
Но факта, че от известно време ми се върти и идеята за нещо като твоята (имам вкъщи инвалид І група, та поне ДДС няма да плащам) и монтаж на газова. Пък като ЗАБОГАТЕЕМ кат си купя една R32 шА видите вие.
Но факта, че от известно време ми се върти и идеята за нещо като твоята (имам вкъщи инвалид І група, та поне ДДС няма да плащам) и монтаж на газова. Пък като ЗАБОГАТЕЕМ кат си купя една R32 шА видите вие.

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
NovobranecGT написа::censored: , хубаво мислех да инвестирам стотина лева в бензин, когато преид 20-30 дена беше 1.61 литъра А95(97).Да не говорим, че имаше и за ~1.50 ама сега и той е скочилАбе в Румъния на какви цени е бензина?
преди месец бях в Букурещ-около 1,85-6-7 за 95, малко по-скъп беше от нашия, но оттогава сигурно се е вдигнал
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Jerom написа:Алеле майкогазта сигурно 1.5лв и сичко тва заради тъпите американци
![]()
![]()
в америка литъра набензина е към 1.2лв
По-малко.

По-темата, аз за сега не се оплаквам...........за целите които съм гонил си взех правилната таратайка......., газ не ща......с който и да говоря......калпава рабата, освен че дига разхода с 2-3 литра, и се преебава по-често колата.......сега някой да не ми спори че не е така.......след като едно нещо(каквото и да било то) сменя предназначението и горивото си.......нещо не е както трябва(за пример примерно гейовете)............
За в бъдеще незнам..........
Върни се в “ОФФ-Топик - други”