Я да се изфукам и аз .....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси на всички, по принцип не съм човек, дето се фука, ама с тия джанти просто няма как
Това иронично ли трябваше да прозвучи?
Ако визираш нитовете ще ти кажа защо ги сложих
Преди 3 месеца някъде както си карах едната вежда (предна дясна) излетя без видима причина, добре, че карах бавно та спрях и си я прибрах. Оказа се, че "тунингистите" дето са я слагали преди да купя колата са я залепили с двойнолепеща лепенка с размер 2 на 5 см
, като самата тя приличаше повече на засъхнала плюнка
После установих, че всичките вежди са лепнати така, взех нитове, нитачка и бормашина и..... честно казано до последно бях скептично настроен, но в последствие доста ми допадна, а и има нещо доста спортно в подобно занитени вежди на калниците 
Vizor написа:
П.П. готини вежди на калниците
Това иронично ли трябваше да прозвучи?
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
ilkomotor написа:...слагай секретни болтове,че вчера тука някой пак изрева, за откраднати джанти....
Ами лошото е, че съм с шпилки
Ако някой има идея къде мога да намеря секретни гайки (за шпилки) да свирка (ако изобщо има такова нещо като секретна гайка)
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:честито бате, ама да ти кажа и с белите джанти не изглеждаше зле
Васе и аз така си мисля, но честно казано и с такъв цвят джанти седи много добре. Мисля, че просто, защото сме свикнали да го виждаме голфа с бели джанти сега е малко...странно, но всичко е до свикване
П.П.: някой ще ми отговори ли по въпроса със секретните болтове?
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Kingpin написа:Васе и аз така си мисля, но честно казано и с такъв цвят джанти седи много добре. Мисля, че просто, защото сме свикнали да го виждаме голфа с бели джанти сега е малко...странно, но всичко е до свикване![]()
мисля, че може би е точно това, все пак кой не знае златистия голф 2 с белите джанти
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”