ами акта е за 100 кинта,ама не съм платилbomber написа:LILO&STICH написа:за винетка![]()
а трябваше да оставя само едни пари на караулката на църна маца
И калка плати
АКТОВЕ
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
Бях спрял на Витошка (докато беше отворена) и една кука-циганин беше
ми маха да се махам ама аз му разправям че шефа ми е в магазина и излиза и трагвам...а тоя капут идва и дай документите...през това време шефа ми се качва....
...тоя цигански капут ми написа акт за полицейско неподчинение...глоба плюс отнемане на книжката за 6 месеца!!!
Ебати тапака за 2 мин спрях и айде.....
P.S.
Докато ми пишеше акта му раправям че шефа на Пътна полиция за България ми е съсед и утре ще ми върнат талона в нас ама тоя се дърви и вземал че оставил акта в КАТ дървеница на некав офицер насран който да не го даде ама пак ми го дадоха след 1 седмица както казва Ванко1 пандизчията..."тъпи ченгета насрани"
P.S.
Нужно ли е да обяснявам че на този полицай някой пред блока му спукал 4-те гуми плюс щети за пребоядисване и 1-2 стъкла....каква случайност
...тоя цигански капут ми написа акт за полицейско неподчинение...глоба плюс отнемане на книжката за 6 месеца!!!
Ебати тапака за 2 мин спрях и айде.....
P.S.
Докато ми пишеше акта му раправям че шефа на Пътна полиция за България ми е съсед и утре ще ми върнат талона в нас ама тоя се дърви и вземал че оставил акта в КАТ дървеница на некав офицер насран който да не го даде ама пак ми го дадоха след 1 седмица както казва Ванко1 пандизчията..."тъпи ченгета насрани"
P.S.
Нужно ли е да обяснявам че на този полицай някой пред блока му спукал 4-те гуми плюс щети за пребоядисване и 1-2 стъкла....каква случайност
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Веднъж спорехме с един приятел дали може да се прави обратен завой на светофара на Житница и Обиколна може би се казва другата улица не съм сигурен. Та там точно имаше куки и реших да пробвам.... е оказа се че нямам право
Ама в началото кой да ти зне че като в светофара има стрелка наляво нямаш право на обратен...
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Тая тема си е направо за боклука! Няма тъп акт,има Правилник за движение по пътищата и Закони в таз скапана страна!И ще продължава да е скапана докато мислите че има ТЪП АКТ!!! Моля модовете да ударят ключа,щото не дава добър пример за новите шофьори.Толкова теми заключвате заради търсачката,моля да проявите морал и да заключите и тази!
- gogata66
- Автомобил:
- Двигател:
бул.Овча купел е и там седят много честоsvetlin написа:Веднъж спорехме с един приятел дали може да се прави обратен завой на светофара на Житница и Обиколна може би се казва другата улица не съм сигурен. Та там точно имаше куки и реших да пробвам.... е оказа се че нямам правоАма в началото кой да ти зне че като в светофара има стрелка наляво нямаш право на обратен...
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
H2O написа:Тая тема си е направо за боклука! Няма тъп акт,има Правилник за движение по пътищата и Закони в таз скапана страна!И ще продължава да е скапана докато мислите че има ТЪП АКТ!!! Моля модовете да ударят ключа,щото не дава добър пример за новите шофьори.Толкова теми заключвате заради търсачката,моля да проявите морал и да заключите и тази!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”