Аутлет център - Младост 4 - къде точно? Моля за помощ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Аутлет център - Младост 4 - къде точно? Моля за помощ!
Колеги утре ще ходя до Драгалевци и после трябва да отида до въпросното място - знам, че е бившия Кореком, но нещо ми е мъгляво а няма да имам много време да обикалям. Моля ви някой да ми помогне как да стигна след като хвана Околовръстното от Драгалевци или да даде точен адрес да го видя в нета. Много мерси предварително!!! 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
свиваш на отбивката за младост, минаваш първия светофар ( направо ) караш 200 метра и корекома ти се пада вдясно от пътя. Няма как да не го видиш. Преди следващия светофар свиваш вдясно и си там.
бтв.. не мисля че си заслужава да се разкарваш до там специално за да го видиш... яко съкс въпросния мол.
бтв.. не мисля че си заслужава да се разкарваш до там специално за да го видиш... яко съкс въпросния мол.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:свиваш на отбивката за младост, минаваш първия светофар ( направо ) караш 200 метра и корекома ти се пада вдясно от пътя. Няма как да не го видиш. Преди следващия светофар свиваш вдясно и си там.
Нищо нямам намерение да си купувам колега - обещал съм на едни хора, които са на гости в София. Иначе май там цените са увеличени с 300% и после намалени със 150%

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Green_Madness написа:Muncho написа:свиваш на отбивката за младост, минаваш първия светофар ( направо ) караш 200 метра и корекома ти се пада вдясно от пътя. Няма как да не го видиш. Преди следващия светофар свиваш вдясно и си там.
Нищо нямам намерение да си купувам колега - обещал съм на едни хора, които са на гости в София. Иначе май там цените са увеличени с 300% и после намалени със 150%
аз там погледнах адидаса.. цените ми се сториха нормални ако не и по-тънки... НО! Персоналът е мноооооого зле. Много малко разнообразие...
Аз като ходих на всякъде имаше некви араби, беха пуснали неква арабска музика... масите им за билярд са много зле. Боулинга им е все едно от преди 20 години... абе мноооо зле.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
ебати outlet-а
то в адидаса на витошка сигурно е по евтино, поне аз маратонки под 117лв. не видях...
а в Funpoint-а е почти двойно по скъпо от другия намален Funpoint в центъра.
Абе поредния кьорфишек - няма нищо под 100лв.
Ако все пак се решите да се разходите до там, загледайте се в излизащите - аз поне не видях нито един да излиза с торбичка в ръка

а в Funpoint-а е почти двойно по скъпо от другия намален Funpoint в центъра.
Абе поредния кьорфишек - няма нищо под 100лв.

Ако все пак се решите да се разходите до там, загледайте се в излизащите - аз поне не видях нито един да излиза с торбичка в ръка

- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
А някакви други такива магазини "аутлет" някъде другаде да има и да си заслужава да се видят и посетят щото в на найк магазина отидох видях,зададох въпрос,изсмях им се и си тръгнах.Маратонки някакви в мола 120 лева там бяха 154.А и не се лъжте да ходите в адидас дето е в мрамор пълна пародия на пародията 1 чифт маратонки от както съм 10ти клас до сега и са си се там:)
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”