Относно Пасат 98г.

Техническа и сервизна информация за Passat
Rogatip
Автомобил:
Двигател:

Относно Пасат 98г.

Мнениеот Rogatip » Сря 31 авг 2005 13:13

Здравейте,
Притежавам Пасат 98г. комби, мотор ADR XXXXX 1.8 20V 125h.p.

Първия ми въпрос е:
Искам да сложа газова уредба на мястото на резервната гума. Парите не ме притесняват. Бихте ли били така добри да ми кажете къде БЕЗПРОБЛЕМНО ще могат да се справят с тази задача. Не се издържа вече на този бензин. Имам чести пътувания из страната така че смятам да ги избия парите от уредбата. Ако някой е по запознат с проблема, ще съм му благодарен да каже каква марка/модел уредба и какъв изпарител да сложа.

Втория ми въпрос е:
Знае ли някой, в коя автомивка могат да измият колата отдолу(ходова част и мотор).

Благодаря предварително.
Чао и със здраве.
П.С. Ще помоля само да няма коментари от сорта, що тогава си взел такава кола и т.н.

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Чет 01 сеп 2005 16:39

Mисля, че за теб е подходяща една от тези двете:
1. Landi Renzo omegas
2. BRC sequent

Къде да ти я сложат - честно не знам, много хора са доволни от сервиза в Княжево, някой колега да пише. Не смея да ти препоръчам сервиза на Landi Renzo в Хаджи Димитър - един приятел слага наскоро уредба на моноинжекцион там и като знам как са му монтирали изпарителя, страх ме хваща.

2. Мият отдолу близо до тираджийската гумаджийница на околовръстното между технополис и разклона за Дървеница.

Rogatip
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rogatip » Чет 01 сеп 2005 17:24

Благодаря ти много за отговорите, този за автомивката ми беше най спешен, тъй като ми тече масло от някъде а имам и съмнения че губя антифриз :((( (много лошо), но за да се разбере откъде има течове трябва да я измия отдолу, защото под двигателя е една малка "лудница".
Относно газта ще събирам още информация.

Върни се в “Passat”