Високи обороти при палене настудено.
Високи обороти при палене настудено.
PASAT-а ми е 1,8Mi - 1992 год. с клима е обаче не съм много сигурен дали е original - работата или е слаган допълнително и си прави едни чалъми, които напоследък много зачестиха : При палене на студен двигател, поддържа обороти около 2000 и не ги смъква, ако не натоваря двигателя. Смъквам ги като включа на скорост и така падат нормално 950-1000 об/мин , понякога малко повече -според студа ... Стигна ли пак около 2000об/мин и пак ги задържа . Като загрее - нормално поддържа 850 об/мин . И при пускане на газта май нормално си се понижават - без забавяне. От скоро съм и с газова уредба - уж добра, ама и тя май не съобразена точно със ел-пакета ... Днес я занесох на доктор, да видим к'во ша каже , дайте и Вие някакви идеи ???
OMV, ама за повече уточнения трябва да погледна - а сега е на доктор, от скоро е и да си призная много не съм в час ...
Интерестното е, че го правеше и на бензин, вярно по-рядко и обикновено беше - след като е работил климатика, но тогава държеше едни около 1100-1250 оборота. и по някое време пак ги смъкваше. Сега каточели на бензин проблема при палене го няма или поне не е така изразен както на газ... Може би задържа за около 0,5-1,0 сек. на около 1500 об/мин ... и след това падат, но то и моето усещане вече може да не е съвсем точно ...

- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
При мен имаше такъв проблем след като рових по буксите на моно-то.
Единият кабел (кафевия - маса) на буксата за положението на клапата се беше извадил и даваше грешна информация на останалите неща.
Според мен няма да е зле и ти да прегледаш дали някой кабел не се е изместил от мястото си в буксите.
Другият вариант според мен е грешка в компа...
Но пък щом го прави и на газ... Не знам. Опитай!
Единият кабел (кафевия - маса) на буксата за положението на клапата се беше извадил и даваше грешна информация на останалите неща.
Според мен няма да е зле и ти да прегледаш дали някой кабел не се е изместил от мястото си в буксите.
Другият вариант според мен е грешка в компа...
Но пък щом го прави и на газ... Не знам. Опитай!