Здравейте!
Когато колата е на място и работи, светлините на фаровете пулсират, ту отслабва, ту се усилва. Някои има ли идея каква може да е причината
Фаровете на Голфа пулсират - защо?
-
- Автомобил:
- Двигател:
КОКОШКА, има силна вероятност да ти е паднал акумулатора, или някоя клетка от него да е дала фира.Самият акумулатор играе ролята на филтров елемент спрямо пулсациите на бордното напрежение!Иначе напрежението е в нормални рамки 13.2-13.8в.,айде да е14в.Пробай с друго АКУ и тогава разглабяй. Мериш на клемите
- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
И аз имах този проблем и много ме дразнеше нощем, разсейваше ме (таблото си пулсираше заедно с фаровете). Смених си реле-регулатора на мойто Valeo и си направих нова инсталация на фаровете с релета. Проблема изчезна и аз не разбрах дали е от релето или от някой ключ на таблото или нещо такова, което е давало лош контакт. Наскоро обаче правих проби търсейки други проблеми и за проба върнах стария реле-регулатор. За изненада (бях го забравил) се появи стария проблем. Така, че нещата при мен станаха ясни - проблема навремето се е отстранил заради реле-регулатора.
Цената му е нещо като 12-15 лв (14V е напрежението).
Цената му е нещо като 12-15 лв (14V е напрежението).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”