Някой ако намери или чуе отзиви нека сподели, че е доста интересно

п.с. тая тема си е за основен вече

group® написа:В технологията няма нищо ново и най-масово е на хибридите(карал съм такава Хонда). Интересното е, че VW го слагат в далечната 93-та годинаА концерна както знаем не е от най-иновативните и не пускат такива шокарийки току така... прашят разработка преди всички, после почват тестове и т.н. и докато го пуснат 10 марки вече го имат в моделите си отпреди 2 години. Та интересно ми е колко бройки са пуснати, защо не е популяризирано и защо само на голф3 го има?
![]()
Някой ако намери или чуе отзиви нека сподели, че е доста интересно![]()
п.с. тая тема си е за основен вече
group® написа:connor cane написа:
може би не са го пуснали в серийно производство, защото системата е давала дефекти и повреди. все пак не е много просто това с тези сензори и куп други джунджурии.
ми то си е пуснато в серийно производство![]()
Просто не е пополяризирано
Rabbit_TDI написа:group® написа:В технологията няма нищо ново и най-масово е на хибридите(карал съм такава Хонда).А концерна както знаем не е от най-иновативните и не пускат такива шокарийки току така...
TDI,SDI,FSI,TFSI,DSG,QUATRO и ооооще бая - я си помисли дали не пуска
group® написа:Rabbit_TDI написа:group® написа:В технологията няма нищо ново и най-масово е на хибридите(карал съм такава Хонда).А концерна както знаем не е от най-иновативните и не пускат такива шокарийки току така...
TDI,SDI,FSI,TFSI,DSG,QUATRO и ооооще бая - я си помисли дали не пуска
аз съм си помислил![]()
дочети поста
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Passat 1.4 eco fuel и 54 госта