Младост 2 - ал. малинов, стоят точно на изхода на Петрол-а ( с радар! ).
Улицата от шипченски проход до пътя за младост ( на същата улица е Крафт ).
Седят или близо до светофара ( това в посока дружба ) или около гумаджийницата ( в посока шопченски ). Пак дебнат от далече с радар.
Г.М.Димитров. Участъка м/у Драган Цанков и светофара на дианабад. Седят на около 50на метра преди светофара ( пак радар! ).
Г.М. Димитров. Участъка от симеоновско(?) шосе и светофара на дианабад. Седят около спирката на адския транспорт.(радар)
симеоновско шосе.
В посока околомръсното, седят на 50на метра преди светофара на околомръсното.(радар)
В посока семинарията, седят 100-200 метра преди светофара с г.м. димитров. Има лек десен завой и никаква видимост към седянката им. Докато се усетиш и вече са извадили слънчогледа. (радар)
Няколко пъти съм виждал да седят под моста на цариградско и ал. малинов. Това в посока младост. ( радар )
Бул. България. Преди светофара с каблешков. (радар)
Всеки петък след около 22-23 часа по ал. малинов правят засада на светофара за младост 1а. Обикновено две патрулки. Спират всичко наред.
Доста често съм виждал ушеви и на завоя на А. Сак(х)аров и Йерусалим. Патрулка, предполагам спират за минаване на червено.
Обикновено петък и събота има пост на ъгъла на улицата от УНСС и климент охридски. Точно на релсите до новата сграда.
Почти всяка вечер има двама на светофара на УНСС ( откъм зала хр. ботев ).
Доста често привечер има ушеви на улицата за зимния дорец покрай УНСС. Седят почти до отбивката за паркинга на 7мо.
Преди месец почти всеки ден имаше патрулка на Черковна, на 10-20 метра след кръстовището със ситняково. Спират за минаване на червено и по релсите на трамвая. Скоро не съм ги виждал там.
полицейски кашета
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
MuTa4eTo написа:въобще не е смешно темата е найстина много хубаваубедил съм се и в тома че полицайте дебнат винаги на едни и същи места.......баща ми е шофьор от двайсетина години и когато обекаляме по България ми казва ей там ще има полицай и аз само му се смея......след малко полицайте точно там.....така че има много смисъл от цялата работа.....
модовете да трият и да почва сутрешния блок на Тази сутрин с Ген.Костов![]()
и преди това си кара със 120, а после сваля на 50 да мине пред КАТ, така ли...
"много хубава" тема, нема що

аре стига простотии дееба
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
gogata66 написа:а случвало ли ти се е да те спрат без да си виновен защото ги е страх да спрат мерцедеса който е карал пред тебе с бясна скорост.поздрави!!!!
По тоя случай помня още като дете се прибираме с Москвича от Пампорово и в Пловдив ни махат с палката, спира бащата и ченгето само му вика тръгвай тръгвай

Върни се в “ОФФ-Топик - други”