POLO ми се мокри отнякъде плиис хелп!!!
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
POLO ми се мокри отнякъде плиис хелп!!!
Здравейте първо на всички! От скоро се регнах тук тъй като си купих поло а не знам почти абсолютно нищо за това автомобилче,а тук прочетох доста неща и останових че и моето поло страда от някои проблемчета на полотата 6N ,но забелязох и нещо което не е дискутирано (поне аз не съм намерил нищо)Полото ми след автомивка или след проливен дъжд се мокри под задната лява седалка и в лявата част мокетът на багажника?!?от къде не мога да разбера вскички тапи по купето са на мястото си.Моля ако някой е имал същият или подобен проблем моля да ми пише!Предварително жи благодаря на всички !!!
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
re
абе гледах ги здрави са но сравних и с нови уплътнения малко са по сплескани тоест поизносени са и реших да ги сменя та да видя дали ще има ефект! Благодаря за съвета все пак и ,че ми отговорихте толкова бързо 

- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
re
Мисля че уплатненията на стопа са! Друго не остана! Ще се погрижа за тях и пак ще пусна инфо 

за водата у копето+
Променям си текста, и казвам че не е от маркучите дето бях писал преди.
НОВОТО Е
При мен нещата се появяваха при дъждовно време и при миене на колата .
Долната част оплатненията са здрави но водата просто се стича до там и подлизва и влиза върху тях.
Прави някаква тапа и минава върху оплатнението .
Проблема реших така- отрязах по едно каналче за вода в оплатнението и водата се стича от там и не прави тапа да прелива вътре.
Прорезите са на десет сантима от ъгала на колонката.
В предната и задната част на прага - край с влагата .
Като завали яко вище от къде прелива и там срежете оплатнението 1см.
Зависи колата на какъв наклон е и дали ще мокри на лявата врата или на дясната също отпред или отзад.
П.П. селско е но действа.
НОВОТО Е
При мен нещата се появяваха при дъждовно време и при миене на колата .
Долната част оплатненията са здрави но водата просто се стича до там и подлизва и влиза върху тях.
Прави някаква тапа и минава върху оплатнението .
Проблема реших така- отрязах по едно каналче за вода в оплатнението и водата се стича от там и не прави тапа да прелива вътре.
Прорезите са на десет сантима от ъгала на колонката.
В предната и задната част на прага - край с влагата .
Като завали яко вище от къде прелива и там срежете оплатнението 1см.
Зависи колата на какъв наклон е и дали ще мокри на лявата врата или на дясната също отпред или отзад.
П.П. селско е но действа.
Последна промяна от maznia на Съб 08 май 2010 12:55, променено общо 3 пъти.
за водата у копето
колега, кажи от какво е било като откриеш дефекта за мокрене от стопа или марку4ите
Последна промяна от maznia на Съб 08 май 2010 12:56, променено общо 3 пъти.
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
OFF _Topic
От ъплътнението на стопа беше,благодаря на всички!
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
Брей и водица мръсна,не съм гледал дали в краката на задния лявостоящ пасажер е мокро но под седалката пак има установих го днес сутринта мислех че ще е от уплътненията на стоповете,почистих ги и доволно силикон им сложих ама не съм проверявал дали не е прекъснато маркученцето на чистачката аиде ще проверя и ще пиша пак !!!
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Ти като казваш че не ти пръска на задната чистачка сигорен ли си че ти работи моторчето
или не ти е запушен маркуча. При второто най-лесно се управя ако духнеш в тръбичката със въздух под налягане(от компресор) даже така може да провериш дали не тече от някаде ако не се вижда. Опитай може да помогне ако все още се мокри.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”