Geleto написа:Професия: 13 годишен VW маниак
Интереси: Koli,Tuning,Motori,Jeni,Pilene na gumi
Дата на раждане: 12 Ное 1994
Като добавим и ника.......![]()
![]()
'94-та.....бах мааму тоя не е гледал световното....

RAZVRATNIKA написа:Здравейте колеги.Много ми трябва съчинение разсъждения на "Маминото Детенце" от Любен Каравелов за 7 клас - 1 част.Трябва ми само описанието на Нено.В Гугал търсих ама не мога да намеря.
RAZVRATNIKA написа:Здравейте колеги.Много ми трябва съчинение разсъждения на "Маминото Детенце" от Любен Каравелов за 7 клас - 1 част.Трябва ми само описанието на Нено.В Гугал търсих ама не мога да намеря.Ако някой го има да ми пише ЛС да му дам скайп да го прати или да го сложи тук в темата или ако го намери някъде да даде линк.Мерси предварително.
VW-fenka написа:....Честно не мога да Ви разбера теб и твоето поколение ...
VW-fenka написа:RAZVRATNIKA написа:Здравейте колеги.Много ми трябва съчинение разсъждения на "Маминото Детенце" от Любен Каравелов за 7 клас - 1 част.Трябва ми само описанието на Нено.В Гугал търсих ама не мога да намеря.
Колега, искам да те попитам ,защо търсиш в Гугала такова нещо , нали е съчинение разсъждение това е целта да прочетеш произведението и сам да разсъждаваш по него .Поне мен така са ме учили и то така и трябва !!! Нали трябва да се образоваш по някакъв начин,да се научиш да търсиш,откриваш,разбираш,размишляваш и т.н...? Честно не мога да Ви разбера теб и твоето поколение ...хуаво ,че си на 13 и си с ник "Развратника" ,но трябва да те е срам за това,че дори не се и опитваш сам да се справиш....Гугала не винаги има отговор за всичко и не помага за изграждане на способността да се мисли ... Надявам се,че няма да се обидиш![]()
RAZVRATNIKA написа:VW-fenka написа:RAZVRATNIKA написа:Здравейте колеги.Много ми трябва съчинение разсъждения на "Маминото Детенце" от Любен Каравелов за 7 клас - 1 част.Трябва ми само описанието на Нено.В Гугал търсих ама не мога да намеря.
Колега, искам да те попитам ,защо търсиш в Гугала такова нещо , нали е съчинение разсъждение това е целта да прочетеш произведението и сам да разсъждаваш по него .Поне мен така са ме учили и то така и трябва !!! Нали трябва да се образоваш по някакъв начин,да се научиш да търсиш,откриваш,разбираш,размишляваш и т.н...? Честно не мога да Ви разбера теб и твоето поколение ...хуаво ,че си на 13 и си с ник "Развратника" ,но трябва да те е срам за това,че дори не се и опитваш сам да се справиш....Гугала не винаги има отговор за всичко и не помага за изграждане на способността да се мисли ... Надявам се,че няма да се обидиш![]()
Разбирасе че няма да се обидя!Вече си го написах сам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта