Pichaga написа:след като разгледах обяви и т.н. /рядко влизам в продава/ не мога да не се съглася с Визо...
Санто си върши работата на 100% и с това не мога да не се съглася, но човека си и има и друга работа все пак...
ръководството мъдро да отсъди и да реши, ние може само идеи да даваме
апропо аз ако реша да си предлагам ауслугите като адвокат, въобще няма да се замисля за тия 15 лева на месец, освен това комерса е с по-малко обяви и моята веднага ще изпъкне
АДВОКАТ-отстъпки за форумци
па много знаете колко са цените на адвокатите..., наскоро един колега ми сподели колко са му взели за написване на 3 страници и се оцъклих...пазар кво да правиш
човек много добре знаеш че вися по цял ден тука и си чеша панталоните и от нямане какво да правя знам почти целия форум ан изуст вече (като върбона деба

)... ти сега съм сигурен че повече от 3-4 страници не си разгледал.. е ако си обърнал внимание 3-4 страници са 2 дена .. a аз продава го следя доста (нещо офертичка далавера ако изкочи ...

).. от когато сандо е мод се обръща внимание на форума (продава имам в предвид) + това колкото и пъти да съм му казал "санто тука има проблем баце" винаги е казал "еи сега ще проверя" или нещо от типа и винаги е вземал някакви мерки...
но в купува почти никой не влиза.. нормално търговците да си пишат там (и аз бих направил така.. защо не ?) + това на тях им е по удобно да пишат "имам тел (&^#*&^$&#" отколкото да бъде супер явно какво прави като пусне обява в продава