Лагери Koyo в Пловдив - къде ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Лагери Koyo в Пловдив - къде ?

Мнениеот juve » Вто 20 ное 2007 22:53

Колеги ,трябва ми магазин с лагери Koyo вътре .... :wink: ако може да е в Пловдив , че ще ме бият яко ако изпадна в забавяне :wink: Не издържам вече с тези гнусяри от FAG - мисля , че трябва да се прекръстят на ФАК , ФУК ili Fuck - тяхна работа !!!! :twisted: :twisted:
пояснение : не става дума за автомобил - не настръхвайте , макар че от описаната марка няма да си сложа нищо вече ( за фак става дума ) .... тази марка си я пазих ( Koyo ) за черни дни - някога бях възхитен , дано не са се оакали и те :evil:
Благодаря предварително :wink: :D

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 20 ное 2007 22:56

Защо не питаш в бившите хали в Кичука?
Сега там е 'Триера', най-големия доставчик на лагери в Пловдив (и не само).

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Вто 20 ное 2007 23:01

Защо не питаш в бившите хали в Кичука

ахм .. аз съм тамошно чедо , ама не знаех , че има магазин там ...или е само офис ..... че няма да взимам все пак сандъци а 2 лагера евентуално .....

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Вто 20 ное 2007 23:19

Дори за 1 лагер съм ходил там и нямах никакви проблеми.Обслужването е на ниво,обстановката също.Скъпичко,но търпимо.
...нали знаеш Койото с какви цени работят?Сещам се за магазин на СКФ,от който също съм доволен.Намира се до бившото Б52,Мамба(до р. Марица).

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Вто 20 ное 2007 23:32

.нали знаеш Койото с какви цени работят

ами отчаян съм ! сменям лагер на пералня - 1400 оборота ... последните 2 пъти бяха FAG от официален дистрибутор ( ако се вярва на визитката му ) и последния изкара точно 5 месеца ! току що я изкормих ( и него ) - вътре собствената му грес е в изобилие ( тои е 2Z) и чистичка като сълза, а самия той хлопа аксиално безобразно ..и барабана също ...в входа ми ще ме дадат под съд по новия закон :wink: ...по добре самолет да излита - ще е по тихо :wink: :wink:

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Сря 21 ное 2007 0:31

За СКФ аз лично имам страхотно мнение.Преди време имах мотор ЕТЗ и целият двигател го бях тунинговал с тези лагери.По мое мнение са по-евтини от КОЙО.МЗ-етката винаги вървеше в критичните обороти :twisted: ...ти си знаеш де...
Имай предвид,че има различни видове лагери за различни цели.Аз знам за 2 вида сепаратори(обвивката на сачмите)-метален и текстолитов.Текстолитовият сепаратор,кара лагера да работи по-тихо. :wink: Освен това,в лагерите се оставя и заводска хлабина(различна за различни цели и натоварвания).Голямото натоварване,води до загряване,а то от своя страна до разширение.За мотора ползвах максималната заводска хлабина и всичко беше точно.При теб мисля ще ти трябва нещо средно.Разпитай и се информирай добре,защото както сам виждаш това е важно. :idea:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”